Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO antoi kyytiä HCK:lle

 

TUTO antoi kyytiä HCK:lle


Lauantai oli jälleen yksi niistä illoista, kun Kupittaalla sattui ja tapahtui. TUTO Hockeyn ja HCK:n välinen kamppailu oli alusta alkaen todella tapahtumarikas. Turkulaisyleisö loi yhdessä Keravalta saapuneiden noin 60 kannattajan kanssa Kupittaalle aivan mahtavan tunnelman. Tästä tunnelmasta iloa otti irti varsinkin kotijoukkue, joka latoi lättyä pussiin oikein urakalla.

- Sanoin pojille ennen peliä, että nyt jos koskaan, niin tänään valmentaja arvostaa kolmen pisteen voittoa, Juhani Tamminen kertasi.

- Otteluhan oli aika hurja kaikin tavoin. Tulimme liian varovaisesti ja tuon laatuiselle joukkueelle kun antaa tilaa, niin TUTO rankaisi välittömästi, kommentoi HCK:n Enska Mäntylä.

Hirmuisessa vireessä oleva TUTOn ykkösketju Antti Virtasen johdolla aloitti maalikarkelot ja kuritti sarjanousijaa heti kolmannella minuutilla. Virtanen syötti maalin takaa Derek Famularelle, joka tälläsi kiekon yläkulmaan.

Arttu Niskakangas teki seuraavan maalin muutamaa minuuttia myöhemmin. Anrei Hakulinen toi kiekon alueelle ja rakensi laiturilleen maalintekopaikan. Niskakangas ei saanut ensimmäisellä yrittämällä kiekkoa sisään, mutta pelasi tilanteen hienosti loppuun saakka ja sai nostaa kädet kohti hallin kattoa maalin merkiksi.

MAALIJUHLAT TOISEEN ERÄÄN

Toisessa erässä maaleja ja tapahtumia nähtiin koko rahan edestä. Antti Virtanen ja Niskakangas kävivät heittämässä lukemat jo 4-0:aan ennen kuin erä oli ehtinyt vanheta kolmea minuuttia.

- Toisessa erässä päästettiin pari maalia melko helpolla, Mäntylä harmitteli.

HCK sai tehtyä kavennusmaalin, mutta ennen erän puoliväliä isäntäjoukkue TUTO kävi latomassa kaksi maalia lisää. 6-1 tilanne riitti HCK:n valmentaja Sami Rannalle, joka sai suihkukomennuksen käytöksestä.

Tämän jälkeen erässä pelattiinkin suurimmaksi osaksi erikoistilanteita, kun jäähyjä vihellettiin lähes samaan tahtiin mitä TUTO teki erän alussa maaleja. Ranta ei jäänyt jäähykarkeloissa ainoaksi suihkuun ohjatuksi, sillä TUTOn Pasi Hirvonen ei sulattanut saamaansa jäähyä ja kommentoi tätä tuomareille niin vahvasti, että Hirvoselle tuomittiin myös suihkukomennus käytöksestä.

Kolmanteen erään lähdettäessä oli peli käytännössä ratkennut ja suurimmat tunnekuohut jäivät pukuhuoneisiin. Vaikka HCK sai kavennettua pelin 6-3:een, pyöri peli pitkään Mika Norjan vartioiman maalin ympärillä. Varsinkin TUTOn ykkösketju rakensi lähes joka vaihdossa vaarallisia maalintekopaikkoja.

- Tommi Virtanen oli mies paikallaan siinä vaiheessa, kun vastustajalla oli momentum tulla peliin mukaan, Tami kommentoi.

Vajaat viisi minuuttia ennen loppua keravalaiset tulivat jo kahden maalin päähän Jesse Urosen osumalla ja laittoivatkin lopussa TUTOa ahtaalle. Isännät kuitenkin pitivät johdon loppuun asti ja kuittasivat ansaitut kolme pistettä.

- Lopussa oli hyvinkin paljon taistelua ja kun pelaajien annettin tehdä työtään, niin homma toimi, Mäntylä päätti.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää