Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tommi Virtanen nollasi vieraat

 

Tommi Virtanen nollasi vieraat


Kupittaalle oli saapunut keskiviikkona 1749 katsojaa todistamaan TUTOn ja JYP Akatemian kohtaamista. Tiukkoja tappioita viime peleissään kohdannut JYP tuli peliin aktiivisesti ja rohkeasti hyökäten. Ajassa 1.25 Juhani Tamminen otti aikalisän, jonka jälkeen myös TUTOn otteet piristyivät.

- Tein poikkeuksen ja annoin vähän enemmän vapaata tällä viikolla. Se johti siihen, että jouduin herättelemään aikalisällä joukkueen pelaamaan, Juhani Tamminen kertasi pelin jälkeen.

Otteiden piristyminen konkretisoitui TUTOn pelatessa alivoimaa. Aki Keinäsen puskettua läpiajoon joutui JYP-puolustaja koukkaamaan Keinäsen nurin. Tuomari ei ehtinyt viheltää vielä pilliinsä, kun Samu Pitkänen seurasi hienosti tilanteen loppuun ja tuikkasi irtopalan alakulmaan.

Erässä ei enempää maaleja nähty, vaikka etenkin TUTOlla oli hyviä paikkoja lisätä johtoa. Toisessa päässä kiekko kävi kertaalleen jo Tommi Virtasen vartioiman maalin katolla, mutta maalin sisälle ei kiekkoa jyväskyläläiset saaneet.

Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia lyhyen ajan sisään, eikä kolmaskaan ollut kaukana. Ensin Ville-Vesa Vainiola haki omasta päästä vauhtia ja purjehti toiseen päähän ja hyvälle laukaisupaikalle. Mies laukoi lopulta kiekon voimalla häkkiin. Syöttöpisteet merkittiin Anrei Hakuliselle ja Tony Vidgrenille.

Viitisen minuuttia Vainiolan maalin jälkeen vetopaikka pedattiin Arttu Niskakankaalle. Tältä tontilta mies ei erehtynyt, vaan laukoi ranteella yläpesään. Heti seuraavassa vaihdossa TUTOlla oli mahdollisuus siirtyä jo neljän maalin johtoon, kun Teemu Aarnio pelasi kauniilla rystylätyllä Patrik Moision läpiajoon, mutta Moisio ei onnistunut viimeistelemään maalia.

Erän lopulla Moisio näytti satuttavan itseään, eikä hän enää kolmannessa erässä kentällä käynyt.

KOLMAS ERÄ SAMALLA KAAVALLA

Kolmannen erään alkuun TUTO pussitti kahdesti ensimmäisen viiden minuutin aikana. Markus Mäkinen otti neljännen vuoronumeron ja ujutti kauniisti läpiajonsa päätteeksi lukemat neljään nollaan. Vain reilu minuuttia myöhemmin Lasse Korhonen kuunteli ensimmäistä kertaa TUTO-urallaan maalibiisiä maalintekijänä, kun miehen komea laukaus painui Sami Rajaniemen maalin yläkulmaan.

- Kolme erää jaksaa TUTO nöyrästi omassa pelitavassaan. Meillä ei ollut tänään riittävää nöyryyttä vastata siihen, vierasjoukkueen päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi kommentoi.

Näiden kahden salamamaalin jälkeen peli oli käytännössä pelattu, eikä vierailla riittänyt voimia kirivaihteeseen, vaikka Ahvenjärvi yritti aikalisän aikana luoda taisteluhenkeä omiensa otteisiin.

TPS:stä lyhyellä lainasopimuksella TUTOssa pelaava Markus Palmroth oli pitkästä pelitauosta huolimatta hyvässä vireessä ja täytti Lauri Kärmeniemen paikan varsin kelvollisesti. Maalinsuulla Tommi Virtanen pelasi uransa toisen nollapelin.

- Tänään ei ansaittu tuon enempää. Perjantaina pelataan isoista pisteistä meidän osalta, Ahvenjärvi päätti.

- Meidän pelitapaa vielä aika moni opettelee pelaamaan. Kauden isoimmat pisteet jäivät tänne, Tamminen lisäsi tyytyväisenä.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää