Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeyn Kärmeniemelle pelikielto

 

TUTO Hockeyn Kärmeniemelle pelikielto


TUTO Hockeyn Lauri Kärmeniemelle on määrätty yhden ottelun pelikielto tiistaina pelatun KooKoo - TUTO Hockey -ottelun tapahtumien johdosta.

Lauri Kärmeniemen lisärangaistus on määrätty selästä taklaamisesta säännön 523 a perusteella. Päätuomarit ovat tuominneet tilanteesta 5 min + pelirangaistuksen selästä taklaamisesta säännön 523 mukaan.
Erotuomariraportin mukaan: ” Tilanteessa A-joukkue piti kiekkoa B-joukkueen puolustusalueella päädyssä. Pelin käydessä A 19 (Jussi Nättinen) suojaa päädyssä kiekkoa selkä kentälle päin ja B-joukkueen pelaaja nro 40 (Lauri Kärmeniemi) taklaa kyseistä A-joukkueen pelaajaa suoraan selästä, niin että A19 kaatuu pää edellä päätylaudoitusta vasten. A 19 ei kuitenkaan loukkaannu tilanteessa.”

Videotallenteelta voidaan todeta, että taklaus on tapahtunut pääosin edellä kuvatulla tavalla. Taklaus on vaarallinen laidan läheisyyden ja taklatun edessä jäässä olevan toisen pelaajan vuoksi. Loukkaantumisriski on ilmeinen.

Pelaaja on pelikiellossa kaikissa Jääkiekon SM-Liiga Oy:n ja Suomen Jääkiekkoliitto ry:n alaisissa sarjaotteluissa, kunnes hänen joukkueensa sarjaohjelmassa pelikielloksi määrätyt ottelut on pelattu.

Kärmeniemi kärsii pelikieltonsa seuraavassa Mestis–ottelussa:

09.03.2013 TUTO Hockey – Jokipojat

UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää