KooKoo TUTOlle pelkkä suupala

Kupittaan perjantai-ilta tarjosi yleisölle tuttuun tapaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita. KooKoosta ei lopulta ollut TUTOlle vastusta, vaan kotijoukkue vei pisteet maalein 4-1.

TUTOn ja KooKoon välinen perjantai-illan kamppailu lähti totuttuun tapaan vauhdikkaasti liikkeelle. Kaikkea taklattiin mikä liikkui, ja molempiin päihin syntyi tilanteita. Pelikello näytti ainoastaan 2:48, kun TUTOn Juha-Matti Rautajoen lyöntilaukaus löysi tiensä KooKoon maaliin. Syöttäjinä illan avausosumaan olivat Tony Vidgren sekäPaulus Rundgren.

Kotijoukkue ei saanut kuitenkaan nauttia johtoasemastaan kovinkaan kauaa, sillä jo ajassa 3:34 KooKoo tuli tasoihin Jan-Mikael Juutilaisen osumalla. Tasoitusmaali syntyi siirretyn rangaistuksen aikana.

Ottelun ensimmäinen erä oli perjantai-iltaan sopivaa tapahtumarikasta kiekkoa, ja ennen taukoa nähtiin vielä yksi maali. TUTO-kippari Antti Virtanen huiputti KooKoo-pakiston täysin solmuun, ja jälkitilanteesta maalille noussutNico Manelius lakaisi laatan reppuun. Ensimmäiselle erätauolle mentiin TUTOn 2-1 johtoasemassa.

TUTOn ylivoima heikkoa

Toinen erä oli ensimmäistä huomattavasti vaisumpi. TUTO pääsi testaamaan ylivoimaansa peräti kolmesti, kertaalleen jopa 2+2 minuutin verran, mutta ylivoimasta ei tullut oikeastaan muuta kuin paitsioita. Aki Keinänenlaukoi kerran vaarallisesti, mutta KooKoo-maalivahti Kristian Järvinen torjui laukauksen kuin ihmeen kaupalla.

Kakkoserän lopussa tunteet hieman kuumenivat, mutta maaleja ei nähty. Näin TUTOn 2-1 johtoasema kesti toiselle tauolle.

Kolmannessa erässä kotijoukkue ratkaisi

Sinipaitainen kotijoukkue tuli kolmanteen erään uudella ilmeellä ja päätti ratkaista ottelun. Ajassa 46:54 KooKoonJesse Jyrkkiö otti huitomisjäähyn ja TUTO rankaisi. Maaliruisku Aleksi Rutanen löi Ryan Ruikan laukauksen paluukiekon verkkoon ja peli oli 3-1. Toisena syöttäjänä Ville-Vesa Vainiola.

Lopussa vierasjoukkue yritti kaventaa tilannetta ottamalla maalivahdin pois, mutta ainoa onnistuja oli jälleen TUTO ja sen kultakuuppa Anrei Hakulinen. Hakulinen ampui kiekon laidasta varmasti tyhjään reppuun, ja näin Mestiksen kärjessä porskuttava kotijoukkue vei pisteet maalein 4-1.

"Varmasti yleisökin nautti"

KooKoon päävalmentaja Juha Juujärvi manasi vierasjoukkueen rangaistuksia.

"TUTO tuli hyvällä ja kovalla paineella otteluun, mutta pystyimme kuitenkin kasaamaan rivimme. Toisen erän pilasivat jäähyt, joita tuli aivan liikaa. Kolmannessa erässä meillä oli kaikki avaimet tulla tasoihin ja taistella voitosta, mutta lopulta jäähy kostautui. TUTO puolusti hyvin ja kaikki kunnia heille."

TUTO-luotsi Ismo Lehkonen oli luonnollisesti tyytyväinen voittoon.

"Makeat ja ansaitut kolme pistettä. Kurinalaisuus ja paneutuminen ovat ryhmällä kunnossa. Päästä päähän mentiin ja varmasti yleisökin nautti. Ylivoima oli heikkoa ja se on valmentajan vika, sillä ei olla oikein edes harjoiteltu sitä. Olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja pojat ovat ansainneet kahden päivän levon", päätti Ika.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku

Turun Toverit - logo

TuTo - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.