Tiikerit syötti Loimun kumoon

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden tiistaisesta kohtaamisesta ei tullut kauden aiempien otteluiden kaltaista tasaista kamppailua, vaan Tiikerit nappasi täyden pistepotin Loimun tuplavierasreissun avausottelusta helpohkosti. Kauden kahdessa aiemmassa ottelussa voitto ratkesi viiden erän taistelun jälkeen, mutta runkosarjakauden viimeisessä kohtaamisessa hallitsevat mestarit tyrmäsivät vierailijat syöttönurkasta käsin suoraan luvuin 3-0 (25-16, 25-17, 25-22).

Tiikerit paljasti valttikorttinsa heti ottelun alussa, kun se karkasi maajoukkuehakkuri Olli-Pekka Ojansivun syöttöputken ja kolmen ässäsyötön saattelemana heti kättelyssä 6-1 johtoon. Kotijoukkueen avauserän ässäsaldoksi tuli lopulta kuusi kappaletta ja se siivitti isännät selvään erävoittoon. Toinen erä meni ensimmäisen tavoin selvästi kotijoukkueelle ja pitkälle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen nuijittua taululle 50 minuutissa erälukemat 2-0.

Kolmannessa erässä Loimu sai pelin juonesta vähän paremmin kiinni ja johti vielä teknisen aikalisän jälkeenkin, mutta erän ratkaisuhetkillä esiin nousi jälleen Ojansivu syöttönurkasta. Hän nosti kotijoukkueen johtoon ja lopulta ottelulle hyvin tyypillisesti jenkkipassari Steven Kehoe päätti ottelun ässäsyöttöön.

Ottelun paras pistemies oli tehokkaan paluun kentille tehnyt Ojansivu tykitti 21 pistettä tehoin +13. Ässiä miehelle kirjattiin lopulta 9 kpl, eli keskimäärin 3 per erä. Ojansivun lisäksi Tiikerit onnistuivat erinomaisesti laajalla rintamalla eikä kotijoukkueesta löytynyt heikkoa lenkkiä. Onnistujiin lukeutui myös maajoukkuelibero Lauri Kerminen, joka sai hieman yllättäen eniten syöttöjä, vaikka nosti pallot peräti 94%:n tarkkuudella passari Steven Kehoelle.

Loimusta eniten pisteitä tekivät hakkuri Shawn Sangrey ja Ossi Rumpusen korvannut Kirill Borichev, jotka tekivät 11 pistettä mieheen. Myös Cory Riecks oli kohtalaisen hyvällä hyökkäyspäällä, mutta miehen tehosaldon vei pakkaselle neljä syöttövirhettä. Myös joukkueena Loimu oli syötössä Tiikereitä jäljessä, sillä kotijoukkue syötti 12 virhettä, mutta myös yhtä paljon ässiä. Vierasjoukkueen syöttösaldo sen sijaan oli 10 virhettä ja vain yksi ässä. Kotijoukkueen hyvä syöttö näkyi myös Loimun vastaanottoprosentissa, joka oli vaatimaton (47%) kotijoukkueen vastaavaan verrattuna (67%).

- Ei ollut paras mahdollinen esitys meiltä tänään, mutta peli on kuitenkin hyvässä kuosissa ja itseluottamus kunnossa, kommentoi Loimun libero Juho Rajala.

Loimun vieraskiertue jatkuu keskiviikkona Oulussa, jonka jälkeen runkosarjan päätöskierroksella sunnuntaina Raisiossa vastaan asettuu Saimaa Volley.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.