Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomi ja Sallinen jatkavat Loimussa

Tuomi ja Sallinen jatkavat Loimussa

 

Raision Loimu on tehnyt ensimmäiset sopimuksensa seuraavalle lentopallokaudelle, kun nimet on laitettu valmentajasopimuksiin päävalmentaja Henri Tuomen ja fysiikkavalmentaja Tuomas Sallisen kanssa.

Tuomi debytoi viime kaudella Mestaruusliigassa päävalmentajana ja johdatti joukkonsa kunniakkaasti viidenneksi. Edellisen kauden Tuomi harjoitteli liigavalmennusta apuvalmentajana Loimun valmennustiimissä, mikä madalsi kynnystä päävalmentajaksi siirtymiseen. Hyvää palautetta on tullut sekä pelaajien että esimerkiksi maajoukkuevalmentaja Tuomas Sammelvuon suunnalta.

- Tuomi teki viime kaudella varmasti enemmän hommia kuin kukaan valmentaja Loimussa vuosikausiin. Päävalmentajana vielä nuoren valmentajan intohimo ja oppimishalu tulevat viemään hänet vielä pitkälle, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Pelaajana ulkomaan kenttien lisäksi 299 liigaottelua ja 13 A-maaottelua kokenut Tuomi on käynnistänyt jo jokin aika sitten uuden kauden kesäharjoitukset, vaikka sopimuksen jatkosta ei vielä ollut täyttä varmuutta. Kesätreeniryhmä on toistaiseksi vielä junioripitoinen, mutta kokeneitakin pelimiehiä on mukana.

- Viime kausi oli minulle kovimman kasvun aikaa koko uralla. Keskitorjujan ajattelutavasta ei enää ole paljoa jäljellä. Kokonaiskuva joukkueen ja yksilön tarpeista on parantunut huomattavasti ja kehittyminen toivottavasti jatkuu kesän ja tulevan kauden aikana. Joukkueella oli jaksoja jolloin peli kulki todella hyvin ja jaksoja jolloin pelin taso ei pysynyt tasaisena. Osa kotimaisista pelaajista nousi selvästi uudelle tasolle runkosarjan mittaan ja työ on jo aloitettu sopimuspelaajien kanssa ensi kautta ja tulevia läpimurtoja silmällä pitäen. Ensi kausi tulee olemaan mielenkiintoinen, joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja jos palaset osuu kohdalleen tullaan ensi kaudella Raisiossa näkemään JOUKKUE, joka on rakennettu taistelemaan joka pallosta alusta loppuun. Joukkuepelaaminen, kehityshalu ja työmoraali painavat paljon vaakakupissa niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten pelaajien hankinnassa, puntaroi Tuomi päättynyttä ja tulevaa kautta.

Joukkueen fysiikkavalmennuksesta päävastuun kantaa jatkossakin Tuomas Sallinen, joka aloittaa jo viidennen kautensa Loimussa. Sallinen on lentopallopiireissä erittäin arvostettu fysiikkavalmentajana, mistä osoituksena Piivolleyn kautta Loimuun tullut ex-kolmiloikkaaja vastaa nykyisin myös miesten maajoukkueen ja LP Viestin fysiikkaharjoittelusta. Fyysisen harjoittelun rytmityksen ja harjoitusohjelmien tekemisen lisäksi Sallisen vahvuuksiin kuuluu loukkaantuneiden pelaajien kuntouttaminen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää