Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Kauppi ja Juho Salminen jatkavat Inter-paidassa

Kalle Kauppi ja Juho Salminen jatkavat Inter-paidassa

FC Inter on solminut ensi kautta koskevat jatkosopimukset 22-vuotiaan keskikenttäpelaaja Kalle Kaupin sekä 19-vuotiaan hyökkääjä Juho Salmisen kanssa. Molempien sopimuksissa on lisäksi optio toisesta kaudesta.

Ensimmäiset minuutit Veikkausliigaa Kauppi pelasi Interissä jo kaudella 2010. Yhteensä hän on pelannut 86 liigaottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia. Ennen C-juniori-ikäisenä Interiin tehtyä siirtoa Kauppi pelasi Turun Pallo-Veikoissa ja jalkapallon pelaamisen hän aloitti Turun Nappulaliigassa.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma uskoo Kaupin pystyvän ensi kaudella tätä vuotta parempiin peliesityksiin.

- ”Kile” ei ole saavuttanut vielä täyttä potentiaaliaan, koska loukkaantumiset ovat olleet hidasteena kahteen peräkkäiseen kauteen valmistautuessa. Toivon hänelle ehjää harjoituskautta tulevana vuonna, sillä hänen tekniset taitonsa ovat jo hyvät, valmentaja luonnehtii Kauppia.

Interin paidan lisäksi myös maajoukkueen värit ovat tulleet Kaupille tutuksi lukuisista poikien ja nuorten maaotteluista. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Kauppi pelasi seitsemästi.

Salminen puolestaan nousi A-junioreista Interin edustusjoukkueen mukaan keväällä ja debytoi Veikkausliigassa huhtikuussa. Hyökkäyksessä sekä keskellä että laidalla pelannut Salminen esiintyi kauden aikana lopulta 15 liigaottelussa ja avasi myös maalitilinsä elokuussa SJK:ta vastaan.

Dragtsma pitää Salmista erinomaisena esimerkkinä muille junioreille asenteen merkityksestä.

- Juho vakuutti heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien halullaan oppia ja tehdä asioita. Hänen vahvuutensa on nopeuden lisäksi juurikin jatkuva into tehdä töitä kentällä, Dragtsma mainitsee.

Salminen siirtyi Interin A-junioreihin kaudeksi 2013 kotikuntansa seurasta Liedon Pallosta. Alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa Salminen debytoi lokakuussa Ruotsia vastaan.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää