Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n naiset kohtaavat kotiavauksessaan Ilveksen

TPS:n naiset kohtaavat kotiavauksessaan Ilveksen

 

TPS:n naisten liigajoukkue pelaa kauden 2015 ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 25.4. Urheilupuiston Yläkentällä klo 16.00 alkaen Tampereen Ilvestä vastaan. Joukkueet kohtasivat talvella jo kahdesti ja silloin Ilves oli parempi lukemin 5-3 ja 4-0.

- Ilves on vaarallinen joukkue, se on kova ja tiivis ryhmä hyökkäämään. Meidän pitää puolustaa järkevämmin ja ottaa Heidi Kollanen, joka teki siinä jälkimmäisessä pelissä Turussa kaikki Ilveksen neljä maalia, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia suunnittelee.

Kaudella 2014 viidenneksi sijoittuneen TPS:n kausi alkoi viime lauantain TV-ottelussa Vantaalla hallitsevaa mestarijoukkuetta PK-35:ttä vastaan. TPS pelasi molempien puoliaikojen alut hyvin, mutta PK-35:n rutiini kantoi lopulta selvään 3-0-voittoon.

- Molempien puoliaikojen alut oli ihan hyviä, mutta jostain syystä ei uskallettu sen jälkeen enää pitää palloa, vaan jäätiin pelkkiin puolustusasemiin. Meidän pitää pystyä olla pidempiä jaksoja pallossa kiinni. Siihen vaaditaan rohkeutta ja rauhallisuutta, Haltia tietää.

Sarjanousija Ilves aloitti kautensa viikko sitten kotonaan ja se osoitti heti iskukykynsä lyömällä viime kauden pronssijoukkueen Pallokissat 2-1.

- Ilveksellä on kovat tavoitteet ja he haluavat jopa mitaleille. Kivaa ja mielenkiintoista nähdä lauantaina, missä tilanteessa me ollaan Ilveksen suhteen noiden talven otteluiden jälkeen.

TPS:n joukkue on pysynyt suhteellisen samana viime kaudesta. Keskikentän kymppipaita Julia Tunturi siirtyi Åland Unitediin, mutta hyökkääjä Hanna Ruohomaa palasi USA:sta ja laitapelaaja Laura Wentjärvi siirtyi Turkuun Kokkolasta. Uutena vahvistuksena voidaan pitää myös puolustaja Siiri Hammaria, jolta jäi koko kausi 2014 väliin loukkaantumisen takia.

- Siiri on toukokuun vielä koulussa Espoossa ja pääsee sen jälkeen mukaan normaaliin harjoitustahtiin. Sieltä tullaan kuitenkin lujaa, vähän vielä vaaditaan kärsivällisyyttä ja aikaa. Hanna palasi takaisin juuri ennen kauden alkua ja me pelataan hieman eri tavalla ja ryhmityksellä kuin ennen hänen lähtöään. Kyllä hän oli väkevällä tuulella jo Vantaalla ja sitä intohimohan häneltä ei puutu. Laura sopii hyvin tähän joukkoon ja hän on sellainen työtelias, määrätietoinen ja oppimishaluinen pelaaja, Haltia kuvailee.

TPS:n miesten edustusjoukkueen kausikortti oikeuttaa tällä kaudella sisäänpääsyyn myös TPS:n naisten liigaotteluihin.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2015 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää