Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Borichev ja Sihvonen jatkavat Loimussa

Borichev ja Sihvonen jatkavat Loimussa

 

Lentopallon Mestaruusliigassa neljänneksi sijoittunut Raision Loimu on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun sekä yleispelaaja Kirill Borichev että keskitorjuja Karri Sihvonen jatkavat oranssi-mustassa asussa myös ensi kaudella. Molempien pelaajien sopimuksessa oli optio, joka pitää vahvistaa molemmin puolin toukokuun aikana. Yhteinen tahtotila oli vahva ja vahvistukset sopimuksiin saatiin puolin ja toisin heti kuun alussa.

Sihvonen aloittaa kolmannen kautensa Mestaruusliigassa ja kolmannen Loimussa. Nuorten maajoukkueiden entinen vakiokasvo pääsi viime kaudella väläyttelemään osaamistaan, mutta lopullinen läpimurto pelaavaan kuusikkoon jäi tekemättä Joe Kleinin ja Kyle Mastersonin kantaessa päävastuun keskipelaamisesta. Sihvonen näytti osaamistaan monessa ottelussa vaihtopelaajana sekä verkolla että etenkin syöttönurkkauksessa. Runkosarjan päätöskierroksella hän antoi hyvän osoituksen kevätvireestään tehden 11 pistettä 78% hyökkäystehoilla.

Tulevan kauden joukkueen kokoamisessa Loimu on laskenut entistä enemmän Sihvosen varaan. 21-vuotias ja 199 cm pitkä keskitorjuja tuleekin saamaan ensi kaudella merkittävästi enemmän vastuuta. Ilmaista kuusikkopaikka ei tietysti ole tarjolla, mutta joukkueen keskiosaston kokoamisessa Sihvosen nimi on kirjoitettu papereihin entistä isommin kirjaimin.

Borichev oli Sihvosen tapaan viime kaudella vaihtopelaajan roolissa, kun maajoukkueen edustustehtäviin kesäksi valitut Rumpusen veljekset kantoivat päävastuun yleispelaajien hommista. Aina kentälle päästyään Borichev toi uutta ilmettä Loimun pelaamiseen. Kauden aikana Borichev ja kakkospassari Kaius Peltonen olivat päävalmentaja Henri Tuomen luottokaksikko vaihtopenkillä ja he käänsivät useita eriä ja otteluita Loimulle.

Borichevin tavaramerkiksi on tullut ennakkoluuloton hyökkääminen. Erittäin nopean hyökkäyskäden omaava ”Kirka” antaa pallolle kyytiä vaikeistakin paikoista ja lähtee vain harvoin käyttämään peippi-vaihtoehtoja. Tulevalla kaudella 25-vuotiaan ja 193 cm pitkän Borichevin rooli tulee olemaan pitkälti samanlainen kuin aiemmillakin kausilla, mutta toki kahden edellisen Loimu-kauden hyvät esitykset tuovat näyttöpaikkoja varmasti entistä enemmän.

Borichevin ja Sihvosen lisäksi Loimulla on tällä hetkellä kolme sopimuspelaajaa. Tästä kolmikosta Tomi Rumpunen ja Ville Juntura valmistautuvat parhaillaan Kuortaneella Maailmanliigaan ja Ossi Rumpunen kotikonnuilla Bakussa järjestettäviin Euroopan kisoihin. Loimun seuraava askel on päävalmentajan julkistaminen torstaina, mutta pelaajarintamallakin ollaan edetty, sillä päävalmentajakandidaattien kanssa on tehty neuvottelujen ohessa myös pelaajakartoitusta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kirill Borichev

8.10.1989
Tiedot

Karri Sihvonen

17.2.1994
Tiedot


Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää
Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Loimu isännöi Sampoa Kerttulan lauantai-illassa. Kahden voittoputkessa olleen joukkueen kohtaaminen löi pisteen isäntien voittokululle.

Lue lisää
Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon.

Lue lisää
Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Raisiossa isketään perjantaina huipputärkeä lentopallo-ottelu, kun kauden ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjataulukon perää pitävät LEKA Volley ja Loimu iskevät vastakkain.

Lue lisää