Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Veikkausvinkit

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

 

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon. Loimulla on kotimaan kentillä käynnissä neljän ottelun voittoputki, mutta Sampon putki on vielä pidempi, kun voittoja on tullut peräjälkeen jo kuusi kappaletta. Kokenut valmentaja Jukka Tuovinen on virittänyt Sampon erinomaiseen vireeseen kauden alussa.

Tulikuumien joukkueiden lisäksi kentällä nähdään myös liekehtiviä yksilöitä, sillä verkon eri puolille asettuvat marraskuun tähdistökentällisen hakkuri Michael Chemos sekä kuukauden pelaajaksi valittu yleispelaaja Andrus Raadik. Lisäksi Sampon keskitorjuja Mikko Väliaho valittiin marraskuun tähdistöön.

Kesällä logonsa lisäksi nimensä Sampo Volleyksi päivittänyt savolaisryhmä on kokenut pieniä muutoksia sitten viime kauden. Merkittävimmät uudet sampolaiset ovat virolaisen Andrus Raadikin lisäksi Viron maajoukkueessakin esiintynyt toisen polven liigapassari Martti Keel sekä Suomen maajoukkueessa esiintynyt libero Aleksi Mutka. 

Loimun joukkue on silmävammasta edelleen kärsivää Kirill Borichevia lukuun ottamatta iskukykyinen ja Borichevinkin paluu lähestyy päivä päivältä. Hän on ollut jo mukana joukkueen harjoituksissa ja peleissäkin voisi osallistua ainakin takakenttäpelaamiseen. Muut pelaajat ovat kunnossa, mutta hurja ottelutahti on välillä näkynyt pelaajiston otteissa. Borichevin poissaolo on avannut oven kuusikkoon Verneri Vetriölle, joka on pelannut aiemmillakin kausilla jo jonkun verran, mutta noussut nyt vakiokasvoksi kuusikkoon ja ottanut paikkansa erinomaisesti. Tiistain Euro-ottelu oli kenties Vetriön tähänastisen uran paras.

LOIMU VS SAMPO
la 10.12. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää