Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

 

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

22-vuotias Pohjanoksa on TPS:n oma kasvatti. Kaksi edellistä kautta Pohjanoksa operoi TUTOn ykkösmaalivahtina. Pohjanoksa pääsi debytoimaan myös TPS:n Liiga-joukkueessa kuluneella kaudella.

– Hienoa, että oma jätkä palaa TPS:n pukukoppiin! On kiva päästä tekemään töitä tavoitteellisen ja fiksun urheilijan kanssa, joka ”Julle” todellakin on. Olen varma, että Pohjanoksa haluaa haastaa Rasmus Tirrosta taistelussa peliajasta tulevalla kaudella. Olen erittäin tyytyväinen maalivahtiosastomme iskukykyyn tulevia haasteita silmällä pitäen, linjaa TPS:n laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta vastaava Fredrik Norrena.

20-vuotias Anttalainen palaa Turkuun kahden vuoden tauon jälkeen. Edelliset kaksi kautta vasemmalta ampuva puolustaja edusti Blainville-Boisbriand Armadaa sekä Moncton Wildcatseja Kanadan juniorisarjassa. 175-senttinen ja 84-kiloinen Anttalainen oli myös voittamassa Suomelle alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa kaudella 2016–2017.

Pohjanoksan ja Anttalaisen sopimusten lisäksi sopimus on syntynyt Nuutti Viitasalon kanssa. 20-vuotias puolustaja pelasi päättyneellä kaudella 28 ottelua Mestistä TUTOssa. Viitasalon sopimus on mallia 1+1.

Tämän lisäksi turkulaisseura on tehnyt uudet kolmivuotiset juniorisopimukset Juuso Pärssisen, Aarne Intosen, Mikael Pyyhtiän sekä Valtteri Pullin kanssa. Kahden vuoden lapun allekirjoitti maalivahti Tomas Keinänen. Vuoden mittaiset juniorisopimukset saivat puolestaan Olli Valtola, Jesper Larinmaa sekä Eetu Anttila.

– Joukkueen kokoaminen on hyvällä mallilla. Runko on kasassa ja kesän aikana mahdollisesti tulee vielä 2-3 uutta pelaajaa. Joukkueesta löytyy hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta ja kilpailu pelipaikoista on varmasti kovaa. Uskon, että nuorilla on sanansa sanottavana, kun rooleja ja pelipaikkoja jaetaan, kommentoi puolestaan TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

TPS:n uudistunut Liiga-joukkue palaa harjoitusten makuun maanantaina 29. huhtikuuta.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää