Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans kohtaa Crocodilesin

 
Trojans kohtaa Crocodilesin


Trojansin seuraava ottelu pelataan lauantaina Seinäjoella, kun vastaan asettuu aina yhtä vaikea Crocodiles. Molemmilla joukkueilla on kolmesta pelatusta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tappio. Crocodiles möyhensi ensin Rauma Sea City Stormin 61-0, hävisi sitten niukasti Helsinki Roostersille 13-16 ja otti viimeksi vieläkin niukemman voiton Helsinki Wolverinesista numeroin 14-13. Trojans yllätti sarja-avauksessa kotonaan hallitsevan mestarin Porvoon Butchersin 27-21, jatkoi voittoputkea selvittämällä Etelä-Karjalan Rajaritarit vieraskentällä 24-7 ja kärsi Jyväskylässä kirvelevän 27-13 tappion Jaguaareille.

Viime vuonna joukkueet kohtasivat kahdesti. Ensimmäisen ottelun Trojans hävisi niukasti 0-6, mutta toisessa tulikin pataan rajummin, numeroin 0-39. Edellisen kauden tuloksia ei kuitenkaan kannata juurikaan tuijotella, sillä molempien joukkueiden kokoonpanot ovat viime vuodesta muuttuneet merkittävästi.

Trojansin tehomies Johnell Wyatten vaarallisuus on jo kaikkien tiedossa ja kaveri on varmasti vihreäpaitaisten tehovartioinnissa. Brittiläinen keskushyökkääjä Xavier André alkaa vähitellen päästä sisälle Trojansin pelisysteemiin ja tarjonnee uusia mahdollisuuksia hiukan takkuilleeseen juoksupeliin.

Crocodiles on sinnitellyt alkukauden ilman pohjoisamerikkalaista pelinrakentajaa, mikä on merkinnyt hyökkäyksen painottumista juoksupeleihin. Crocodiles onkin Vaahteraliigan kovin juoksujoukkue kerättyään keskimäärin 171 jaardia per ottelu. Juoksutehosta on vastannut Seinäjoen ranskalainen keskushyökkääjä Stephane Gerland. Trojansin puolustus taas on toiminut liigassa juoksuja vastaan toiseksi parhaiten sallien vastustajalle vain keskimäärin 60 jaardia ottelua kohden.

Trojansin perinteinen syömähammas on heittohyökkäys ja siinä Turku on liigan ykkönen. Crocodiles vastaavasti on liigan toiseksi paras heittopelien pysäyttäjä, joten tässäkin kamppailussa puntit ovat tasan. Ratkaisevaa onkin onnistuuko Trojans pysäyttämään Seinäjoen juoksupelin ja Seinäjoki Turun heittopelin. Oman mielenkiintonsa lauantain otteluun tuo myös se, onko Evwarayen veljessarjan nuorin, Efe, mukana Crocodilesin kokoonpanossa.

Ottelu Jouppilanvuoren tekonurmella alkaa kello 17.00. Seuraava Trojansin kotiottelu pelataan maanantaina 9.7. kun vastaan tulee Helsinki Wolverines.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää