Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans loistaa tilastoissa

 
Trojans loistaa tilastoissa


Kolmen täyden kierroksen jälkeen SAJL on julkaissut tilastot kaikilta pelin osa-alueilta. Seuraavassa muutamia mielenkiintoisia poimintoja.

Eniten pisteitä ottelua kohden on tehtaillut Jyväskylän Jaguaarien hyökkäys, keskimäärin 31,3 pistettä. Trojansin hyökkäys on tässä tilastossa neljäntenä, edellään myös Crocodiles ja Wolverines. Puolustuksista eniten pisteitä on päässyt tekemään Seinäjoki Crocodiles, Trojansin ollessa viidentenä.

Trojansin heittopeli on ollut tähän mennessä liigan tehokkainta. Keskiarvo ottelua kohden on 209,7 jaardia. Trojans on myös jaardeilla mitattuna hyökkäyksen kokonaistilaston kärjessä. Pelinrakentajatilaston ykkösenä komeilee Trojansin Ryan Mitch lukemilla 73 heittoyritystä, 45 onnistunutta, 3 syötönkatkoa ja 6 maaliin johtanutta heittoa. Onnistumisprosentti 61,6 on selkeästi liigan kovin.

Turun toinen jenkkivahvistus Johnell Wyatte on kärjessä tai kärjen tuntumassa useassakin kategoriassa. Kiinniotoilla ja juoksuilla kerätyissä yhteisjaardeissa Johnell on kirkkaasti ykkösenä keskiarvolla 196,3 jaardia per ottelu samoin puntin palautustilastossa. Vastaanottojen määrässä hän on kakkosena, samoin vastaanotoilla kerätyissä jaardeissa. Juosten Johnell Wyatte on kerännyt seitsemänneksi eniten jaardeja, 56,3 per ottelu.

Puolustuksessa Trojans on kokonaistilatoissa kolmantena. Vastustajat ovat edenneet Turkua vastaan keskimäärin 197 jaardia per ottelu. Juoksupuolustus on toiminut hieman heittopuolustusta paremmin. Juoksuissa Trojans on kakkosena ja heitoissa neljäntenä. Yksilötilastoissa Trojansin Seikko Vennelä liigan neljänneksi ahkerin taklaaja 18 taklauksella (14 sooloa ja 8 avustusta). Janne Salonen on kahdeksantena kokonaismäärällä 14,5.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää