Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kohta jo kymmenen voittoa täynnä

 
Kohta jo kymmenen voittoa täynnä


Turku–Pesiksen naiset päättivät raskaan viikkonsa Oulussa sunnuntaina. Ottelu päättyi lopulta turkulaisten voittoon 0-2 (0-5, 3-4). Tämä oli jo joukkueen yhdeksäs voitto ja niitä tappioitahan ei ole vielä tullut yhtään. Se lupaa loppukautta ajatellen vain hyvää.

Ensimmäinen jakso oli turkulaisen ulkopelin juhlaa, sillä sarjakolmonen Oulu ei löytänyt Turun kentästä riittäviä aukkoja avatakseen juoksutilinsä. Turku sen sijaan teki juoksuja ensimmäisellä jaksolla joka vuorossa. Kolmannessa vuorossa niitä tuli jopa kolme ja jaksovoitto turuttarille juoksuin 5-0. Toinen jakso näytti lauantaiseen tapaan vaikealta, sillä kolmen vuoroparin jälkeen tilanne oli kutkuttavasti 1-1. Vieraat avasivat kuitenkin neljännen sisävuoronsa tekemällä kolme juoksua lisää. Oulu pääsi tasoittavallaan juoksun päähän, mutta heidän kirinsä päättyi siihen ja näin toinenkin jakso meni vieraille. Oulu sai juoksunsa hieman tuurillakin. Toinen juoksuista mm. tuli ns. aurinkopallon ansiosta. Oulu oli päästä tasoittamaankin toisen jakson, sillä kolmas palo syntyi Iina Lehkosen polttaessa kopparin tontilta etenijän kotipesään.  Lukemat olivat jännittävät 3-4. Näin kolme pistettä lähti tästä ottelusta Turku–Pesiksen mukana Varsinais–Suomeen.

Ottelussa palkittiin ykköspalkinnolla vierasjoukkueesta mainioita otteita eritoten mailan varressa esittänyt Maija Merivalo. Hänen saldonsa oli tänään kolme lyötyä juoksua ja kuusi kärkilyöntiä 86 prosentin teholla. Palkintoraati muisti turkulaisista kakkospalkinnolla neljä juoksua tuonutta Iina Lehkosta. Iina vahvisti asemiaan ykköspesiksen etenijätilaston kärjessä. Lyöjätilaston kärkinimi Tytti Lehtilä kaunisteli tilastoja tänään kahdella lyödyllä juoksulla.

Joukkueen pelinjohto oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen viikonlopun saldoon eli viiteen pisteeseen. Vastustajat olivat turkulaisten päävastustajia ja matka pohjoiseen oli pitkä ja rasittava. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua, jolloin on edessä jälleen tuplaviikonloppu.  Lauantaina 21.7 Turkuun saapuu klo 15 alkavaan otteluun Jyväskylä. Sunnuntaina kotiottelut jatkuvat klo 13, jolloin tämänpäiväinen vastustaja Oulun Lippo tulee hakemaan revanssia. Sarjatilanne näyttää turkulaisittain toistaiseksi erittäin hyvältä, sillä Turku-Pesis pitää hallussaan sarjan ykköspaikkaa viiden pisteen erolla ennen Porin Pesäkarhuja.

Marko Mäkinen / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää