Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n tavoitteena täyskäännös ja voitto

 
TPS:n tavoitteena täyskäännös ja voitto


TPS saa Urheilukanavan suorassa TV-lähetyksessä maanantaina vieraakseen FC KooTeePee:n. Joukkueet kohtasivat juuri viikko sitten Kotkassa ja KooTeePee oli silloin parempi maalein 4-2.

TPS johti ottelua vielä puoliajalla 1-2, mutta kotkalaiset käänsivät ottelun edukseen toisen jakson kolmella maalillaan.

TPS aloitti kautensa erinomaisesti, mutta aivan viime peleissä varsinkin puolustus on vuotanut luvattoman paljon. Nyt haetaankin täyskäännöstä ja paluuta voittokantaan.

Turkulaisilla on takanaan kolmen ottelun mittainen tappioputki ja joukkue onkin päättänyt kääntää kurssinsa maanantaina, jotta mitalikahinat eivät karkaisi liiaan kauas. Kapteeni Jussi Nuorela myöntää, että tietynlainen aggressiivisuus on ollut hieman kateissa viime peleissä.

- Niin kausi on puolivälissä, emmekä ole kolmen sakissa. Petrattavaa siis on. Meidän on pystyttävä parempaan, sillä pelaamisemme ei ole sitä, mitä sen pitäisi olla. Meidän on erityisesti parannettava omaa pallollista peliämme ja kaivettava esiin alkukauden aggressiivinen pelityylimme.

Kotkalaiset hävisivät viime kaudella Turussa peräti 7-0, mutta sillä Nuorela ei usko olevan enää mitään merkitystä.

- En usko, että sillä on merkitystä. Heidän joukkueensa on kuitenkin muuttunut suhteellisen paljon viime kaudesta. Kyllähän mekin hävisimme heidän kotikentällään, vaikka edelliskaudesta meillä oli sieltä muistona komea voitto. Uskoisin, että kotkalaisilta löytyy itseluottamusta tällä hetkellä. He voittivat meidät sunnuntaina ja uskovat varmasti voivansa tehdä saman uudelleen.

KooTeePee:n hyökkäyspäässä nähtäneen kokenut kaappi Kim Liljeqvist, sekä nuoret Niko Ikävalko ja Teemu Pukki.

- Kaikilla heillä on omat hyvät ominaisuutensa. Liljeqvist on fyysinen ja iso pelaaja, kun taas Ikävalkon ja Pukin etuja ovat nopeus ja vikkelyys. Mielestäni kukaan heistä ei kuitenkaan ole mikään erityinen pelote.

TPS-toppari Jarno Heinikangas on ollut kaksi matsia poissa pelikieltonsa vuoksi ja palaa maanantaina kehiin Nuorelan topparipariksi.

Nuorela ei halua lähteä selittelemään paria viime tappiota Jallun poissaolon vuoksi, mutta myöntää kyllä miehen tärkeyden.

- Jallun paikalla pelanneet jätkät ovat minusta selvinneet hyvin tehtävästään. Kuitenkin jokaiselle joukkueelle on suuri menetys, jos joutuu pelaamaan ilman Jallun tasoista puolustajaa. Onhan se tietenkin myös mukava pelata saman tyypin kanssa, jonka parina on kauden alusta asti ollut. On Jallun poissaolo varmasti jollain tasolla näkynyt. Se ei kuitenkaan missään nimessä ole ollut syy tappioon.

TPS:n riveistä puuttuu edelleen toppari Ville Lehtonen, mutta kaikki muut pelaajat ovat pelikuntoisia. Myöskään pelikieltoja ei ole päällä.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää