Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vanha kausi paketissa, uusi kulman takana

 
Vanha kausi paketissa, uusi kulman takana

Kauden päättäjäisissä viime perjantaina palkittiin kauden 2007 parhaita pelaajia ja samalla julkistettiin koko joukko pelaajasopimuksia kaudelle 2008. Joukossa on todella mielenkiintoisia nimiä, kokonaan uusia sekä vanhoja tuttavuuksia.

Perinteiseen tapaan kauden päättävässä saunaillassa palkittiin kauden aikana erinomaisia otteita esittäneitä pelaajia. Vuoden tulokkaan pokaalin sai Harri Väyrynen, jonka esitykset Trojansissa oikeuttivat myös maajoukkuepaikkaan. Vuoden hyökkäyksen linjamies -palkinto meni samaan osoitteeseen eli Harri Väyryselle. Puolustuksen parhaaksi linjamieheksi valittiin Jouni Revo.

Vuoden pelaajaksi kaudella 2007 valittiin puolustuksen takakentällä ja välillä myös laitahyökkääjänäkin esiintynyt Seikko Vennelä. Arvostetun Vuoden Taistelija -pokaalin kävi pokkaamassa maamme tukimiesten kärkinimiin kuuluva Ilja Redin.
 
Pelaajarintamalla tapahtuu
 
Trojansin valmistelut seuraava kautta varten ovat jo pitkällä ja pelaajasopimuksia on solmittu yli 20. Joukossa on todella mielenkiintoisia nimiä, joista tässä vaiheessa voidaan mainita esimerkiksi muutaman vuoden tauon jälkeen paluun Trojans-paitaan tekevä hyökkäyksen linjan todellinen kolossi ja voimahahmo Esko Pirkiö.

Muista seuroista Turkuun on tulossa seitsemän pelaajaa. Rauma Sea City Storm luopui liigapaikastaan ja raumalaisia on Trojansiin tulossa RB/LB Sami Toivonen, LB Ilkka Koiranen, DB Joel Rantanen ja OL Jussi Tammi. Liedon suunnalta Turkuun siirtyvät WR/DB Kaarle Kurkijärvi, RB/Lb Otto Kurkijärvi sekä RB/LB Miko Ylikoski. Lisäksi neuvotteluja usean muun suomalaispelaajan kanssa käydään tiiviisti ja tarkoituksena onkin saada joukkue pääpiirteissään valmiiksi jo lokakuun loppuun mennessä.

Amerikkalaisvahvistuksista Johnell Wyatte jatkaa Trojansissa myös ensi kaudella ja muistakin ulkomaalaispelaajista on jo useita ehdokkaita tarkkailun alla. Valmennuskuviot tulevat viime kaudesta jonkin verran muuttumaan ja niistä tiedotetaan myöhemmin.
 
Trojansin NFL-illat Olavin Krouvissa

Ammattilaisliiga NFL on jo hyvässä vauhdissa ja mikä olisikaan parempi tapa viettää sunnuntai-iltaa kuin katsellen huippuluokan jenkkifutista asiantuntevassa seurassa samalla nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta. Perinteiset Trojansin NFL-illat sunnuntaisin kello 20.00 alkaen Olavin Krouvissa Hämeenkadulla. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita!

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää