Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusia pelaajasopimuksia solmittu ahkerasti

 
Uusia pelaajasopimuksia solmittu ahkerasti

Vuoden 2008 Trojans alkaa jo hahmottua, sillä pelaajasopimuksia on solmittu oikein urakalla. Virta kulkee Trojansiin päin ja kasassa onkin todella mielenkiintoinen ryhmä. Hyökkäyksen linja saa kokonaan uutta ryhtiä, kun muutama vuoden paussia pitänyt Esko Pirkiö tekee paluun kokoonpanoon. Liedosta nousee Trojansin riveihin kolme pelaajaa; LB Miko Ylikoski, LB Otto Kurkijärvi, ja DB Kaarle Kurkijärvi. Rauman suunnalta tulijoita on useitakin; RB Jarno Hillo, WR/TE Ville Vene, OL Jussi Tammi, LB Sami Toivonen, LB Ilkka Koiranen ja DB Joel Rantanen. Lisäksi huippupikajuoksija WR Juha Yli-Arvela, juniorien maajoukkueen kapteeni DL Martti Välimaa sekä Kouvola Indianseista tuleva LB Juha Pennanen ovat uusia troijalaisia.

Edellä mainittujen lisäksi käydään vielä neuvotteluja useiden kotimaisten pelaajien kanssa. Trojansilla on kiikarissa kymmenkunta uutta pelaajaa, joidan kanssa pyritään pääsemään sopimukseen. Ulkomaalaisvahvistuksista on niistäkin jo suoritettu alustavia katsastuksia. Viime kauden komeetta Johnell Wyatte jatkaa Trojansissa edellyttäen, että hänen kesällä loukkaamansa polvi on sataprosenttisessa pelikunnossa. Jenkkipelaajien tilanne selkiytyy, kun pelaajia käydään katsastamassa vuodenvaihteen jälkeen paikan päällä USA:ssa.

Junioreilla uusia valmentajia

Jos on Trojansin edustusjoukkue kokenut uudistuksia, on myös juniorijoukkueilla uutta tuulta purjeissaan. Valmennusvastuita on jaettu uudestaan ja alla on lista eri juniorijoukkueiden valmentajista:

•  A-juniorit: (20-21 -vuotiaat): Antti Palmroos
•  B-juniorit: (18-19 -vuotiaat): Pasi Lehmuskoski
•  C-juniorit: (16-17 -vuotiaat): Pasi Lehmuskoski
•  D-juniorit: (14-15 -vuotiaat): Juho Kiviniemi ja Otto Junttila
•  E-juniorit: (11-13 -vuotiaat): Juho Kiviniemi ja Otto Junttila

Trojansin juniorijoukkueet harjoittelevat tällä hetkellä kahdesti viikossa, maanantaisin kello 20.30-22.00 ja torstaisin kello 19.30-21.00. Harjoitukset pidetään Impivaaran jalkapallohallissa.

Uusia harrastajia otetaan mukaan pitkin vuotta, mutta kätevimmin uuden lajin pariin tuleminen tapahtuu näin syksyllä tai talvella. Amerikkalaisen jalkapallon pelaamisesta kiinnostuneita helpottamaan on avattu Trojansin nettisivuille osio, josta löytyy vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä annetaan ohjeet siitä, miten pääsee mukaan.

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää