Kolme peliä - yksi jatkoaikavoitto

TuTon kova viikonloppu Mestiksessä alkoi perjataina, kun joukkue kohtasi Kajaanin Hokin. Vieraskiertueen ensimmäisen 20 minuuttia alkoi hyvin TuTon kannalta. Joukkue onnistui iskemään avauserässä itselleen 2-0 johdon Aki Keinäsen ja Andreas Pietilän osumilla. Tähän kuitenkin loppui TuTon ilon aiheet perjantain pelissä. Toisessa erässä kotijoukkue Hokin Teemu Virtala kavensi ylivoimalla tilanteeksi 1-2. Turkulaisten illan synkensi lopulta kolmannessa erässä Jonne Hattunen. Hattuselle riitti 19 sekuntia murskaamaan turkulaisjoukkueen haaveet pisteistä. Hattunen iski ensin tasoitus maalin ajassa 54.03 ja voittomaalin välittömästi perään aikaan 54.22. Turkulaisjoukkue yritti hakea tasoistusta vielä lopussa yli minuutin ilman maalivahtia siinä kuitenkaan onnistumatta.

Lauantaina TuTo pääsi luistelemaan Jokipoikien vieraaksi. Joukkueet innostuivat iskemään ottelun aikana maaleja tasatahtiin aina jatkoajalle asti. Turkulaisista maaliteossa varsinaisella peliajalla onnistuivat Anton Kokkonen kahdesti, Jouni Virpiö ja Aleksi Sillanpää. TuTon voittoon päättynyt ottelu ratkesi lopulta ajassa 62.21, kun Markku Vuorisalo viimeisteli 5-4 päätösnumerot.

Sunnuntaina TuTolla oli ohjelmassa vierailu Savonlinnaan. Vastaan asettunut SaPKo rankaisi turkulaisia ylivoimalla. Turkulaisjoukkue johti ottelua 3-1, kun kolmas alkoi. Jäähyt nousivat kuitenkin turkulaisia vastaan kolmannessa erässä. Ensin kotijoukkueen Tuomas Nissinen onnistui kaventamaan pelin 2-3 alivoimalla. Lopullisesti turkulaisten synkän vieraskiertueen masensivat Kalle Konsti ja Jami Miettinen. Savonlinnalaispelurit iskivät maalit viimeisellä peliminuutilla. Voittomaali syntyi kaiken lisäksi vielä ajassa 59.59. SaPKoa vastaan maalinteossa onnistuivat viikonlopun kolmannen maalinsa iskenyt Anton Kokkonen, Tero Forsell ja Markku Vuorisalo. Seuraavaksi TuTo jatkaa pisteiden metsästystään ensi vuoden puolella, kun se kohtaa Kupittaalla Titaanit 2.1.2008 kello 18.30.

UrheiluTurku.com

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.