TPK murskasi Suomen Cupissa

TPK matkasi futsalcupin kolmannen kierroksen otteluun Hyvinkäälle SCH/2:n vieraaksi. Ottelussa oli vastakkain liigan kärkipään porukka ja neljännen divisioonan sakki. Tasoeron ottelussa huomasi, vaikkakin SCH yritti urhoollisesti laittaa kampoihin. Ensimmäiset 7 minuuttia tahkottiinkin 0-0 ja SCH onnistui kerran laittamaan harppuunahyökkäyksen päätteeksi pallon Joonas Puolamäen vartioiman häkin yläpuuhun.

7.27 oli ottelu vanhentunut, kun TPK sai vaihteen päälle ja meni menojaan. Cristian Maja aloitti maalitehtailun Tuomas Vainion syötöstä. Tästä kuusi minuuttia ja peli oli jo 6-0, Crisun viimeistellessä hattutemppunsa valmiiksi. Ekan puoliajan lopun TPK vyörytti hyökkäyksiä rytmikkään SCH:n rumpuryhmän tahdissa ja puoliaikatulokseksi tuli lopulta 10-0 vieraille.

Toisen puoliajan alussa näytti siltä, että kotijoukkue aloittaa kirinsä. Vain minuutti pelattu, kun Tomppa kokeili kuinka nopeasti vastustaja karkaa puolesta kentästä pallon kanssa yksi. Kaveri läpi ja pallo Joonaksen puikoista maaliin. Kiri jäi kyllä vähän lyhyeksi, kun ensin Tero Tammenlaakso pamautti 11-1, heti perään Ville Paakkonen teki kauden maalin. Tammenlaakso antoi loop-kulman, Paakkonen teki upean kierron taakse tyhjään tilaan, ja pallo suoraan ilmasta takanurkkaan. Tämän jälkeen kapteeni Miika Puputti kuittasi virheensä tekemällä kaksi maalia, toinen upean vaparikuvion päätteeksi.

Toisella jaksolla TPK piti vaihtonsa lyhyinä, jolla tempo pidettiin korkealla. SCH:n puhti olikin täysin poissa ja näin ollen kerho kaappasi jatkopaikan lukemilla 26-1. Kaikki kunnia kuitenkin reilulle vastustajalle, joka pelasi loppuun asti. Erityismaininta mahtavalle kotiyleisölle ja sille kaverille joka takosi rumpua koko matsin, tuloksesta välittämättä. Kerrottakoon myös Mauri Kotamäen upeasta paluusta pitkän loukkaantumisen jälkeen, tehot 5+2. Siitä sitten muut ottamaan mallia, kuinka ensimmäinen peli kuuluu pelata pitkän tauon jälkeen.