Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskissa kovaa vääntöä ja tuomarifarssi

 
Koskissa kovaa vääntöä ja tuomarifarssi

Turun Pallokerhon futsalmiehistö ahtautui sunnuntaina pikkubussiin ja nokka käännettiin kohti Valkeakoskea ja kuuden pisteen viikonloppua.

Itse ottelusta voi kertoa kaksi erillistä tarinaa.

Toisaalta Koskissa nähtiin tiukka ja tasainen vääntö, jossa pisteistä taisteltiin kirjaimellisesti viimeiselle sekunnille asti, ja toisaalta uskomaton tuomarointifarssi, jossa täysin käsittämättömiä tuomioita ja kortteja jaeltiin molemmille joukkueille. Ja kaikki tämä huipentui siihen viimeiseen neljään sekuntiin...

TPK sai huomata heti ottelun alussa, että Mad Maxin tiiviin puolustuksen puhkaiseminen tulee olemaan yhtä vaikeaa kuin Samppalinnassa tappioon päättyneessä kohtaamisessa. TPK:lla oli vaikeuksia päästä syvälle kotijoukkueen alueelle, joten peliä jouduttiin pyörittämään välillä melkein omalla kenttäpuoliskolla. Maxit saivat rakennettua muutaman vetopaikan, jotka Marko Laaksonen kuitenkin pystyi hoitamaan. Lisäksi Maxien pelaaja onnistui murtautumaan kertaalleen läpi koko Kerhon pakan, mutta Makken oikea-aikainen vastaantulo pelasti tilanteen. Kerhon peli ei kuitenkaan missään nimessä ollut huonoa ja avausmaali merkittiin vieraille, kun Kai Lempisen laukauksen jälkeen pallo kävi maalin edessä useammallakin pelaajalla päätyen lopuksi Joonas Laurikaiselle, joka pyssytti varmasti joukkueensa johtoasemaan. Tasoitus syntyi keskeltä lähteneestä laukauksesta, johon TPK-puolustus näytti pääsevän jo väliin, mutta tuskallisen hitaasti pallo loppujen lopuksi maaliin valui (tämän tilanteen taustoista lisää myöhemmässä). Johtomaalia ei tarvinnut kauaa odotella, kun Miika Puputti näytti mistä ne lonkerot on tehty sijoittamalla etukulmalta kantapäällään pallon takakulmaan ohi hölmistyneen Mad Maxin veräjänvartijan. Pallokerholle tarjoutui vielä todella hyvä mahdollisuus lisätä johtoaan, kun Tomi Tuominen vapautti Tero Tammenlaakson yksin läpi, mutta Maxien molari pystyi estämään maalin synnyn päällään. Kokonaisuudessaan TPK:lla oli ensimmäisellä jaksolla langat vastustajaa paremmin käsissään ja yhden maalin johtoasema oli ansaittu.

Tokalla jaksolla koskilaiset terävöittivät otteitaan ja peliä pyöritettiin enemmän Kerhon kenttäpäädyssä. Ylärima pelasti kertaalleen TPK:n tilanteessa, jossa vaparista Maxien pelaaja jatkoi päällään pallon yli hieman vastassa olleen Laaksosen. Mad Max hakeutui hanakkaasti laukaisutilanteisiin ja Makkella olikin maalillaan jatkuvasti enemmän töitä ottelun edetessä. Kerho pääsi pyörittämään ylivoimaa Maxien pelaajan saatua suoran punaisen.. Yksi varma maalipaikkakin saatiin ylivoimalla aikaiseksi. Christian "Beaver" Majalle pelattiin tyhjä maali, mutta syöttö oli sen verran kipakka, että pallo osui ennemmin Chrisuun kuin Chrisu palloon. Ottelu olisi saattanut ratketa tähän, mutta toisin kävi. Kokonaisuutena hyvin puolustanut TPK unohti kerran miehen takatolpalle, josta nappisyötön saanut Maxien peluri sijoitti varman tasoituksen. TPK:lla oli maalin edustalla kaksi pelaajaa, mutta terävää syöttöä ei kuitenkaan keritty katkaisemaan. Enempää maaleja ei tässä kohtaamisessa nähty, joten pisteet jaettiin tuloksella 2-2.

Ja sitten se toinen tarina... (luettavissa TPK verkkosivuilta)


Mad Max - TPK, 2-2 (1-2)
03.21 0-1 Joonas Laurikainen
11.52 1-1 Aki Isopietilä
12.08 1-2 Miika Puputti (Christian Maja)

34.22 2-2 Jere Blom (Eero Kuusikko)

Parhaat pelaajat:
Mad Max: Eero Kuusikko
TPK: Joonas Laurikainen

Tähtipelaajat:
3: Eero Kuusikko, Mad Max
2: Tuomas Kallioinen, Mad Max
1: Joonas Laurikainen, TPK

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää