Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n SWU verkosto laajenee

 
TPS:n SWU verkosto laajenee

FC Ruskon Pallo on liittynyt TPS:n koordinoimaan Southwest United –yhteistyöhankkeeseen. FC Ruskon Pallo on jalkapallon erikoisseura, jolla on noin 300 jäsentä. Seura syntyi vuonna 2006, kun Ruskon Pallo 67:n jalkapallojaosto irtaantui emäseurastaan.

- Tavoitteenamme on laajentaa koko ajan yhteistyöpohjaamme. Olen erittäin tyytyväinen, että FC Ruskon Pallo liittyi Southwest Unitediin. Saimme joukkoomme uuden kasvavan seuran, jonka kenttäolosuhteetkin paranivat juuri olennaisesti, TPS:n SWU-koordinaattori Pasi Läpinen toteaa tyytyväisenä.

- Odotukset ovat tietenkin korkealla. Uskon, että saamme tämän yhteistyön kautta TPS:n organisaatiolta tukea valmennuskoulutuksessa, sekä yleisesti seuramme kehittämisprojekteissa. Toinen tärkeä tekijä on mielestäni se, että pääsemme keskustelemaan muiden SWU-seurojen kanssa valmennukseen ja seuran kehittämiseen liittyvissä asioissa. Uskon tämän asian olevan myös viesti valmentajillemme ja toimihenkilöillemme siitä, että seuraamme kehitetään koko ajan, FC Ruskon Pallon puheenjohtaja Kimmo Tiainen linjaa.

Southwest United (SWU) on lounaissuomalaisten jalkapalloseurojen yhteistyöhanke, jonka rahoituksesta ja koordinoinnista vastaa TPS. Toiminnan keskeisenä tavoitteena on kehittää seurojen nuorisotyötä ja vahvistaa jokaisen seuran toimintaedellytyksiä omalla paikkakunnallaan.

SWU-toiminnassa on mukana tällä hetkellä 12 seuraa. Yhteistyöhön ovat sitoutuneet Turun Palloseura (TPS), Kaarinan Pojat (KaaPo), Maskun Palloseura (MaPS), Pargas IF (PIF), Liedon Pallo (LiePa), Piikkiön Palloseura (PiPS), Paimion Haka (PaiHa), FC Ruskon Pallo, Sporting Club Raisio (SCR), Kimito Sportförening (KSF), Mynämäen Pallo (MynPa) ja Salon Palloilijat (SalPa).

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää