Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK murskasi Ilveksen ensimmäisellä jaksolla

 
TPK murskasi Ilveksen ensimmäisellä jaksolla

Turun Pallokerho onnistui Tampereella ottamaan ensimmäisen voittonsa Ilveksen vieraana. TPK pystyi kääntämään kurssinsa totaalisesti Porissa nähdyn kauden huonoimman erän jälkeen, kun ensimmäinen erä oli turkulaisilta kauden parasta futsalia.

Ilves tiputettiin kyydistä jo avausminuutilla, kun kolmen maalin sentteri, kapteeni Tomi Tuominen, aloitti tykityksen, joka kesti ensimmäisen erän loppuun asti. Tuominen teki maaleistaan kaksi vasurilla ja toisen näistä vieläpä kanturilla. Puoliajalla tilanne oli 0-7 ja kolme arvokasta sarjapistettä oli ottelu käytännössä pelattu. Toisella pelijaksolla hassuteltiin yhdeksän maalin verran, ja näistä vieraille merkittiin viisi ja kotijoukkueelle neljä.

Ottelu aloitettiin todella hyvällä sykkeellä, kun TPK oli onnistunut viikon aikana puhdistamaan Porin raskaan ilmaston keuhkoistaan. Hyökkäyksiin lähdettiin terävästi ja ne myös päätettiin laukauksiin, joten PoPa-ottelusta oli jotain opittukin. Valmentaja Marko Malmborg oli hieman muuttanut ketjukoostumuksia ja muutokset olivat myös todella hyviä. Ykkösvitjassa aloittivat Miika Puputti, Joonas Laurikainen, Kai Lempinen ja sentterinä Tomi Tuominen. Vastaavasti kakkosvitjassa aloittivat Jani Puputti, Ville Paakkonen, Juvenal Weldson ja Tero Tammenlaakso. Ykkönen oli jälleen tutun tehokas, mutta tänään myös toinen kentällinen onnistui mukavasti, kun Tammenlaakso teki kolme maalia ja Weldson yhden. Kolmeen osumaan ylsi myös pisterohmu Laurikainen, jolle merkittiin 3+3 tehot. Kolmelle TPK-pelaajalle siis hattutemppu tänään. Kai Lempisellä oli tänään kahden maalin ja yhden syötön ilta. PoPa-ottelun kokonaan missannut Christian Maja oli vielä toipilas flunssan jäljeltä ja teki vain lyhyen cameon pelin loppuhetkillä.

Ilveksen joukkueesta ei luonnollisesti onnistujia paljon löydy, mutta nuori Olli-Pekka Toikkonen erottui Ilves-massasta nopeudellaan ja taidollaan. Innostuipa sälli ottamaan yleisöltä high fivejä 1-8 -maaliin johtaneen syöttönsä jälkeen. Pahiten kotijoukkueesta varjojen mailla oli maalivahdin lisäksi kapteeni Teemu Terho.

Maajoukkuetauon myötä TPK:lla on nyt edessään kahden viikon huili, jonka jälkeen GFT saapuu Turkuun. Ottelusta ei taatusti puutu panoksia tai tunnetta. Ilves-pelin voitolla TPK on taas vahvasti mukana mestaruuskamppailussa, vaikka pytty ei omissa käsissä enää olekaan. Porilaisillakin on kuitenkin vielä vaikeita matseja edessään, joten liigan mestaruuskamppailusta saattaa muodostua todella mielenkiintoinen viimeiselle kierrokselle asti.

Kerhon maajoukkuekolmikko Laaksonen, Laurikainen ja Lempinen jatkaa matkaansa Tampereelta suoraan Helsinkiin, josta maajoukkue matkaa Andorraan. Toivottavasti pojilla pelit sujuvat Suomi-paidassa samaan malliin!


Ilves FS - TPK 4-12 (0-7)
01.06 Tomi Tuominen (Joonas Laurikainen) 0-1
02.47 Laurikainen (Kai Lempinen) 0-2
07.59 Oliveira Weldson 0-3
08.35 Tero Tammenlaakso (Weldson) 0-4
11.01 Tammenlaakso (Marko Laaksonen) 0-5
18.26 Laurikainen 0-6
19.38 Tammenlaakso 0-7

22.03 Laurikainen 0-8
24.13 Ville-Matti Luode (Olli-Pekka Toikkonen) 1-8
25.42 Jukka Lottonen (Antti Teittinen) 2-8
26.31 Lempinen (Laurikainen) 2-9
29.08 Tuominen (Miika Puputti) 2-10
32.42 Tero Nieminen (Luode) 3-10
32.57 Lempinen (Laurikainen) 3-11
37.10 Teemu Terho (Petteri Pulkkinen) 4-11
38.23 Tuominen (Laurikainen) 4-12

Parhaat pelaajat:
IlVes FS: Ville-Matti Luode
TPK: Joonas Laurikainen

Tähtipelaajat:
3: Joonas Laurikainen, TPK
2: Tero Tammenlaakso, TPK
1: Tomi Tuominen, TPK

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää