Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaPKo saapuu TuTon vieraaksi Kupittaalle

 
SaPKo saapuu TuTon vieraaksi Kupittaalle

Keskiviikkona TuTon vieraaksi saapuu Savonlinnan SaPKo. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat tyystin eri suuntiin, sillä TuTo on onnistunut voittamaan edelliset seitsemän otteluaan, kun taas SaPKo on kerännyt jo viisi peräkkäistä tappiota. Edellisen kerran TuTo on joutunut toteamaan vastustajansa paremmakseen 16. joulukuuta, jolloin juuri SaPKo oli niukasti TuToa parempi numeroin 4-3. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, joista TuTo on voittanut kaksi kamppailua ja SaPKo siis yhden. Tuo tulos puolentoista kuukauden takaa on TuTon tuorein tappio. Syyskuussa TuTo otti SaPKosta 11-2 -kotivoiton ja samassa kuussa myös 7-2 -vierasvoiton.

TuTo johtaa sarjaa kymmenen pisteen erolla. Tuon eron se hankki tammikuun aikana voitettuaan seitsemän edellistä peliään komealla maalisuhteella 44-11. Nyt TuTo pääsee ikään kuin loppusuoralle, sillä se pelaa neljä seuraavaa peliä kotonaan, jossa se voi sinetöidä käytännössä varman runkosarjavoittonsa jo teoriassakin.

SaPKon tammikuu on sujunut heikosti, mutta sen sarjatilanne on silti lohdullinen. Tavoitteena oleva pudotuspelipaikka on yhä vahvasti SaPKon hallussa, kun pudotuspeliviivan alla oleva Kiekko-Vantaa on kymmenen pisteen päässä.

SaPKo on voittanut tammikuun kahdeksasta pelistään vain kaksi ja nekin ainoastaan kahden pisteen voittoina. Se on hävinnyt viisi edellistä peliään eivätkä voiton toiveet ole tänäänkään hääppöiset sarjan parasta kotijoukkuetta, vain kerran Kupittaalla tällä kaudella hävinnyttä TuToa vastaan.

TuTon kanssa juuri uuden sopimuksen allekirjoittanut ykkösvahti Petri Koivisto kertoo joukkueen olevan hyvässä iskussa nihkeän HeKi-ottelun jälkeen. Koivisto on erittäin tyytyväinen siitä, että ensi kauden sopimus saatiin kuntoon ja hän voi nyt keskittyä sataprosenttisesti loppukauden koitoksiin.

Huippuvireinen Koivisto tiedostaa tulevan vastustajan vaarallisuuden, ja hän nimeää SaPKon vahvuudeksi taitavan ykköskentän sekä hyvän maalivahdin. Itse ottelusta Koivisto odottaa TuTon vahvaa kiekonhallintaa, ja uskoo SaPKon kyttäävän mahdollisuuksia vaarallisiin vastaiskuihin. Hän painottaakin joukkueelleen kärsivällisyyttä ja uskoo maalien tulevan kun vain koko joukkue muistaa pelata omaa peliään.

TuTon ja SaPKon kohtaamisessa on lisämausteena mahdollisuus siitä, että joukkueet kohtaisivat myös pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Ottelu on molemmille tärkeä, sillä ottelun voittajalle on luvassa pisteiden lisäksi myös pieni henkinen etu ajatellen mahdollista playoffs-kohtaamista.

Hemmottelua ja hyvää lätkää Naisille

TuTo järjestää keskiviikkona 30.1.2008 kotipelissään SaPKoa vastaan otteluillan teemalla "Ladies' Night".

Luvassa on hyvän lätkän lisäksi kilpailuja, arpajaiset, tuote-esittelyitä, purtavaa pikkurahalla ja pientä mukavaa hemmottelua kaikille naisille. Peli alkaa kello 18.30, mutta viihtymään kannattaa saapua jo kello 18.

Mukaan pääsee edullisesti, kaksi aikuisten lippua tähän matsiin maksaa yhteensä vain 15€ (norm. 24€/20€).

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää