Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS hankki Konttisen ja Uusikartanon

 
TPS hankki Konttisen ja Uusikartanon

TPS on tehnyt loppukautta koskevat sopimukset puolustaja Tero Konttisen ja hyökkääjä Aki Uusikartanon kanssa.

Konttinen kiekolliseksi pakiksi

22-vuotias Konttinen siirtyy Turkuun Porin Ässistä, missä hän on kiekkoillut kaksi edellistä kautta. Tällä kaudella Konttinen on antanut 36 ottelussa viisi maalisyöttöä. Viime kaudella Konttinen oli Ässien tehokkain puolustaja 27 tehopisteellä.
Kaiken kaikkiaan Konttinen on pelannut SM-liigassa 94 ottelua Jokereiden ja Ässien riveissä. Konttisen tehot otteluissa ovat 7+26=33.
TPS:n päävalmentaja Hannu Virralla on selkeä näkemys Konttisen vahvuuksista.
- Olemme hakeneet kiekollista ja liikkuvaa pakkia. Olemme olleet Konttisen perässä jonkun aikaa, ja on hienoa että saimme hänet, Virta analysoi.

Uusikartano kasvattajaseuraansa

 

Keskushyökkääjä Aki Uusikartano on tällä kaudella pelannut 21 ottelua HPK:ssa tehoin 3+8=11. Osan peleistä on estänyt jalkavamma, josta mies on nyt toipumassa. Hänen uskotaan olevan pelikunnossa maaottelutauon jälkeen.
30-vuotias Uusikartano on pelannut liigaa viidessä eri joukkueessa. 415 ottelussa Uusikartano on kerännyt 59+139=198 tehopistettä. Palkintokaapissa hänellä on SM-liigasta yksi hopea ja yksi pronssi.
Uusikartano on kiekkovarma pelaaja, joka on pelannut tiukkoja pelejä liigafinaaleista lähtien. TPS-valmennus on mielissään saadessaan joukkueeseen motivoituneen pelaajan, jonka unelmana on ollut pelata liigaa kasvattajaseurassaan.
- Aki on hyvin kahteen suuntaan pelaava sentteri. Hän lukee peliä hyvin ja rytmittää oivasti viisikkopelaamista. Kokemuksen avulla hän pystyy pelaamaan tuloksekkaasti myös yli- ja alivoimaa, valmennus toteaa.

 

Ramstedt Mestikseen, Virtanen jatkaa TuTo:ssa


TPS-hyökkääjä Teemu Ramstedt siirtyy loppukaudeksi Mestikseen KooKoo:n riveihin. Ramstedt pelasi tällä kaudella TPS:ssä 38 ottelua, joissa syntyivät tehot 3+3=6. Kaiken kaikkiaan 20-vuotias Ramstedt on pelannut 75 liigaottelua.
Hyökkääjä Arttu Virtanen jatkaa TuTo:ssa loppukauden ajan. Virtanen oli TPS:n kirjoilla koko alkukauden, mutta sitkeä selkävamma esti pelaamisen. Tammikuun alussa Virtanen lähti hakemaan pelituntumaa TuTo:sta. Pelit sujuivat hyvin, ja seurat ja pelaaja sopivat jatkosta yhteisymmärryksessä.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com
 


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää