Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS hankki Konttisen ja Uusikartanon

 
TPS hankki Konttisen ja Uusikartanon

TPS on tehnyt loppukautta koskevat sopimukset puolustaja Tero Konttisen ja hyökkääjä Aki Uusikartanon kanssa.

Konttinen kiekolliseksi pakiksi

22-vuotias Konttinen siirtyy Turkuun Porin Ässistä, missä hän on kiekkoillut kaksi edellistä kautta. Tällä kaudella Konttinen on antanut 36 ottelussa viisi maalisyöttöä. Viime kaudella Konttinen oli Ässien tehokkain puolustaja 27 tehopisteellä.
Kaiken kaikkiaan Konttinen on pelannut SM-liigassa 94 ottelua Jokereiden ja Ässien riveissä. Konttisen tehot otteluissa ovat 7+26=33.
TPS:n päävalmentaja Hannu Virralla on selkeä näkemys Konttisen vahvuuksista.
- Olemme hakeneet kiekollista ja liikkuvaa pakkia. Olemme olleet Konttisen perässä jonkun aikaa, ja on hienoa että saimme hänet, Virta analysoi.

Uusikartano kasvattajaseuraansa

 

Keskushyökkääjä Aki Uusikartano on tällä kaudella pelannut 21 ottelua HPK:ssa tehoin 3+8=11. Osan peleistä on estänyt jalkavamma, josta mies on nyt toipumassa. Hänen uskotaan olevan pelikunnossa maaottelutauon jälkeen.
30-vuotias Uusikartano on pelannut liigaa viidessä eri joukkueessa. 415 ottelussa Uusikartano on kerännyt 59+139=198 tehopistettä. Palkintokaapissa hänellä on SM-liigasta yksi hopea ja yksi pronssi.
Uusikartano on kiekkovarma pelaaja, joka on pelannut tiukkoja pelejä liigafinaaleista lähtien. TPS-valmennus on mielissään saadessaan joukkueeseen motivoituneen pelaajan, jonka unelmana on ollut pelata liigaa kasvattajaseurassaan.
- Aki on hyvin kahteen suuntaan pelaava sentteri. Hän lukee peliä hyvin ja rytmittää oivasti viisikkopelaamista. Kokemuksen avulla hän pystyy pelaamaan tuloksekkaasti myös yli- ja alivoimaa, valmennus toteaa.

 

Ramstedt Mestikseen, Virtanen jatkaa TuTo:ssa


TPS-hyökkääjä Teemu Ramstedt siirtyy loppukaudeksi Mestikseen KooKoo:n riveihin. Ramstedt pelasi tällä kaudella TPS:ssä 38 ottelua, joissa syntyivät tehot 3+3=6. Kaiken kaikkiaan 20-vuotias Ramstedt on pelannut 75 liigaottelua.
Hyökkääjä Arttu Virtanen jatkaa TuTo:ssa loppukauden ajan. Virtanen oli TPS:n kirjoilla koko alkukauden, mutta sitkeä selkävamma esti pelaamisen. Tammikuun alussa Virtanen lähti hakemaan pelituntumaa TuTo:sta. Pelit sujuivat hyvin, ja seurat ja pelaaja sopivat jatkosta yhteisymmärryksessä.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com
 


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää