TuTo taipui Hokille jatkoajalla

Kupittaalla jatkettiin kärkikamppailujen merkeissä, kun kainuulaisjoukkue Hokki saapui sarjakärjen puntariin. Tasainen vääntö eteni aina jatkoajalle saakka, jossa Hokin Jani Keskinen ratkaisi ottelun vieraille lukemin 2-3 JA (0-1,1-0,1-1,0-1).

Ottelun avauserä oli molemmilta joukkueilta tarkkaa ja kurinalaista puolustuspeliä. Tiukan TuTo –puolustuksen myötä Hokilla oli vaikeuksia saada hyökkäyksiään kulkemaan, mutta silti ottelun avausmaali tehtiin Hokin Jussi Tapion toimesta TuTo –vahti Petri Koiviston selän taa ajassa 13:07. Maali jäi lopulta erän ainoaksi, vaikka TuTo pääsi pelaamaan kahdesti ylivoimalla. Näin ottelun toiseen erään lähdettiin 0-1 –lukemissa.

Kupittaalla ottelun toinen erä säilyi huipputasaisena. Hokin maalivahti Mikko Rossi teki joukon huipputärkeitä pelastuksia, kunnes lopulta ajassa 37:53 hänen oli antauduttava TuTon Mikko Heiskaselle, joka toi kotijoukkueen tasoihin. Toisen erän lopussa TuTon Jari Kesti otti kaksiminuuttisen huitomisesta, mikä tiesi Hokille ylivoimaa vielä hetkeksi ottelun kolmannen erän alkuun.

Ottelun kolmannen erän alussa Ville Meriläinen vei vierasjoukkueen 1-2 –johtoon. TuTo teki kaikkensa, mutta Hokin puolustus taisteli vahvasti maalinsa varjelemiseksi myös alivoimien aikana. Ajassa 53:17 TuTo otti aikalisän tasoittaakseen ottelun alkavan ylivoiman aikana. Ylivoimapeli ei kuitenkaan maalia tuottanut, vaan sen sijaan tasoitus nähtiin ajassa 57:30, kun Henri Palmroth onnistui viimeistelyssä. Ottelun kolmas erä päättyi tasalukemiin 2-2 ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata neljä minuuttia ja yksi sekunti, kun Jani Keskinen ratkaisi maalillaan ottelun Hokille lopputuloksella 4-3 JA.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.