Ruutupaidat kukisti TPK:n

TPK jatkoi taivallustaan liigassa, tällä kertaa aina Vaasaan asti. Pronssiset mitalit jo varmistaneet turkulaiset jäivät tälläkin kertaa ilman kotiintuomisia.

Ruutupaidat aloitti ottelun hyvin tunnusomaisesti, tiiviisti puolustajen ja kytäten vastahyökkäyksiä. Tämä tuntui toimivat TPK:tä vastan varsin hyvin. TPK:n otteissa näkyi jo pieni turhautumisia ensimmäisellä puoliajalla, kun Ruutupaidat blokkasivat tehokkaasti kerhon yritykset. Ruutupaitojen harvat vastahyökkäykset olivat puolestaan poikkeuksetta vaarallisia. Varsinkin Ruutupaitojen ikinuori Leo Tuisku aiheutti harmaita hiuksia vierailijoille. Pöytäkirjatapahtumien valossa ei ensimmäisellä puoliajalla juuri mitään tapahtunutkaan. Kunnes ajassa 13.19 kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon, pikkuinen pyörähdys laidalla, laukaus maalille, ja rebound takaylänurkkaan. Muut tilastomerkinnät olivatkin kyseisellä jaksolla kumuloituvat virheet ja Joonas Laurikaisen "kiintiökortti", joka näyttää tulevan ihan aina. Maalia kohti tulleet laukaukset kotijoukkue voitti 21-16.

Toisella puoliajalla ei Kerhon peli lähtenyt sen paremmin käyntiin. Ja Ruutupaitojen viimeisenä lukkona toimi hyvin kerhon vaarallisimmatkin tilanteen poiminut Peter Kauppi. Kymmenen minuutin molemmin puolin toisella puoliajalla RP puolestaan kaunisteli lukemia. Ensin 2-0 ajassa 28.58, sitten 29.47 ja 3-0. Pelikellon käydessä 31.24 tilanteessa vihellettiin vapaapotku RP:lle, se miksi - jäi heiman epäselväksi. Ruutupaitojen Tuisku asettui pallon taakse, ja hirmu laukaus voimalla maaliin.

Kerho siirtyi pelaamaan liivimiehellä 4-0 tilanteessa, ja tulos kerhon pettymykseksi murheellinen, seuraavasta maalista vastasi edelleen kotijoukkue. Vasta lähempänä 38. peliminuuttia akseli Christian Maja ja Kai Lempinen kaunisteli lukemia 5-1, Lempinen viimeistellessä. TPK jatkoi näennäistä pyöritystä liivimiehellä. 12 sekuntia ennen loppua Lempinen pääsi ampumaan kohti tyhjää maalia, mutta tielle ennätti salamana RP:n pelaajan käsi. Sääli ettei kyseessä ollut maalivahti, sillä seurauksena oli suora punainen, virhe ja pallo 6 metrin "pisteelle". Kai Lempinen asettui ampumaan pilkkua, mutta Kauppi Ruutupaitojen maalilla torjui keskelle suuntautuneen vedon. Tuomarit havaitsivat kuitenkin maalivahti liian aikaisen liikkeelle lähdön, joten veto uusittiin. Nyt pallon taakse asteli Laurikainen, ja ohi.

- Oli se hyvä kun ei mennyt edes kolmea metriä ohi, tuumi joukkueenjohtaja Rauno Laine pelin jälkeen Laurikaisen rankkaria.

Ottelu päättyi kotijoukkueen 5-1 lukemiin. Marko Laaksonen oli TPK:n parhaimmistoa ottamalla 37 koppia ja virkaveli Kauppi toisessa päässä otti myöskin kunnioitettavat 31 torjuntaa.

TPK kohtaa kauden viimeisessä liigaottelussa Loiskeen Samppalinnassa lauantaina 16.2.08 kello 15.00. Samassa tilaisuudessa ripustetaan pelaajien vahvoille harteille liigan pronssiset mitalit. Tervetuloa!

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.