Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK jatkaa sittenkin FutsalCupissa

 
TPK jatkaa sittenkin FutsalCupissa

TPK:n jätti vastalauseen FutsalCupin ottelusta FC Futuraa, joka hyväksyttiin ja ottelun aiemmin tappiollinen 7-2 lopputulos muutetaan TPK:n voitoksi 5–0.

TPK teki vastalauseen FutsalCupin 4.kierroksen ottelusta porvoolaista FC Futuraa vastaan. Vastalauseessaan TPK vetosi siihen, että FC Futuran joukkueessa pelanneen pelaajan Mikko Lönnströmin pelioikeus ei olisi siellä vaan Porvoon Akilleksessa. TPK:n mukaan Lönnström ei ole siirtynyt FC Futuraan.

FC Futuran mukaan Lönnströmin edustusoikeus on siirretty määräaikaisella siirrolla 1.5.2008 saakka Akilleksesta FC Futuraan. FC Futuran mukaan siirto on allekirjoitettu 31.1.2008 ja siirtomaksu maksettu 1.2.2008.

 

Suomen palloliiton antaman päätöksen mukaan Mikko Lönnströmillä ei ole ollut edustusoikeutta FC Futurassa, joten hän on ollut pelioikeudeton. Uudenmaan piirissä on edustusoikeuden siirron takaraja 31.1., johon mennessä on rekisteröinti uuteen seuraan tehtävä. Kilpailumääräysten 3 §:n r-kohdan mukaan rekisteröinti tarkoittaa pelaajan edustusoikeuden kirjaamista uuteen seuraan maksamalla edustusoikeuden rekisteröintimaksu. FC Futura on maksanut edustusoikeuden rekisteröintimaksun vasta 1.2., jonka takia edustusoikeus ei ole myöhästyneen maksun johdosta siirtynyt Akilleksesta FC Futuraan.

 

Kilpailumääräysten 23.2 §:n mukaan, jos joukkue on peluuttanut pelioikeudetonta pelaajaa, joukkue tuomitaan hävinneeksi.

 

Näinollen TPK jatkaa Cupissa 5. kierrokselle ja kohtaa Mad Maxsin 13.2. kello 19.00 Valkeakoskella.

 

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää