Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liiga palaa tositoimiin - TPS:llä kilpailua pelipaikoista

 
Liiga palaa tositoimiin - TPS:llä kilpailua pelipaikoista

Turun Palloseura on viettänyt tärkeän harjoitusviikon, jonka avulla iskukyky loppukautta ajatellen on hiottu maksimiin. Valmennuksen mukaan viikko oli viimeinen mahdollisuus todelliseen harjoitteluun.

- Jäljellä on kolme viikkoa ja kymmenen peliä. Nyt ei enää hirveästi harjoitella. Jatkossa isoon rooliin nousevat palauttavat harjoitteet, valmentaja Kalle Kaskinen tähdentää.

Viikon aikana myös tuoreet hankinnat Tero Konttinen ja Aki Uusikartano pääsivät hyvin sisään uuden joukkueen toimintatapoihin ja pelillisiin kuvioihin. Uusien tulokkaiden myötä kenenkään paikka joukkueessa ei ole itsestäänselvyys.

- Nyt meillä on pelipaikoista kilpailua kun kliimaksi lähestyy. Jokaisen pelaajan on nyt näytettävä parasta osaamistaan, Kaskinen muistuttaa.

Alkaneella viikolla TPS:llä on edessä kolme tärkeää ja haastavaa ottelua. Tiistaina Tampereella vastassa on Tappara, joka on ollut tällä kaudella pelillisesti sopiva vastustaja. Ensimmäisen Tampereen kohtaamisen TPS vei maalein 5-4. Turussa TPS voitti avauspelin 4-2, mutta kärsi toisessa pelissä jatkoaikatappion 3-4.

Torstaina Turkuun saapuu tuttu kiistakumppani Jokerit. Jokerit on edelleen sytyttävä ja säväyttävä vastustaja, joka joukkueen lisäksi herättää myös yleisön. Kauden kohtaamiset ovat olleet erittäin tasaisia, vaikka Jokerit pisteiden valossa onkin niskan päällä. Jokerit on voittanut molemmat kotipelinsä ja Turusta se haki marraskuussa rankkarivoiton luvuin 4-3.

Peliviikon päättää lauantainen vierailu Poriin. Voitot tällä kaudella Ässistä ovat turkulaisten hyväksi 3-2.

 

Face off torstaina


Ennen torstaista TPS – Jokerit – ottelua Turkuhallin Rock’n Roll Barissa järjestetään jälleen Face Off – tilaisuus. Tule kello 17.30 alkaen kuuntelemaan Iku Viitasen lennokkaat haastattelut. Haastateltavina ovat Antti Aalto, Kalle Kaskinen sekä Aki Uusikartano.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää