Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo hakee paluuta voittojen tielle

 
TuTo hakee paluuta voittojen tielle

Perjantaina 15. helmikuuta Kupittaalla vierailee Mestiksen viidentenä majaileva Lempäälän LeKi. TuTo hakee ottelusta tärkeää voittoa, jotta kahden ottelun tappioputki ei saisi enää jatkoa. LeKillä puolestaan on päällä kahden ottelun voittoputki. TuTon ja LeKin aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet todella tasaisia. TuTo on voittanut yhden ottelun ja LeKi kaksi.

TuTon luottopuolustaja Henri Palmroth uskoo TuTon kurssin kääntyvän. Palmroth kertoo joukkueen olevan hyvässä iskussa, eikä kaksi vähän huonommin mennyttä ottelua ole vaikuttanut joukkueen itseluottamukseen. Joukkue on hakenut suoritusvarmuutta harjoittelemalla perusasioita ja hakemalla sitä kautta kadoksissa ollutta virettä. Viime ottelussa kauden ensimmäisen maalinsa iskenyt Palmroth ei usko, että LeKi pystyisi yllättämään TuToa Kupittaalla.

- Toisin kuin kauden alussa LeKin pelitapa tunnetaan jo, ja heidän tiedetään olevan kova vastustaja, eli heidän ei pitäisi päästä enää yllättämään meitä, Palmroth ennakoi tulevaa koitosta.

Itse ottelusta "Henkka" ei odota mitään erityistä, vaan kertoo keskittyvänsä otteluun aina samalla tavalla, oli vastassa mikä joukkue tahansa.

Tiukka ottelu on varmasti luvassa perjantaina Kupittaalla, ja TuTo lähtee otteluun hakemaan pisteitä, jotta runkosarjan voitto varmistuisi. Kiekko tippuu jäähän kello 18.30, ja ottelussa on luvassa lisäksi erityistä ohjelmaa teemalla Ystävänpäivä. Ota siis ystävä mukaan ja tule kannustamaan TuTo runkosarjan voittoon!

TuTo hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää