Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo hakee paluuta voittojen tielle

 
TuTo hakee paluuta voittojen tielle

Perjantaina 15. helmikuuta Kupittaalla vierailee Mestiksen viidentenä majaileva Lempäälän LeKi. TuTo hakee ottelusta tärkeää voittoa, jotta kahden ottelun tappioputki ei saisi enää jatkoa. LeKillä puolestaan on päällä kahden ottelun voittoputki. TuTon ja LeKin aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet todella tasaisia. TuTo on voittanut yhden ottelun ja LeKi kaksi.

TuTon luottopuolustaja Henri Palmroth uskoo TuTon kurssin kääntyvän. Palmroth kertoo joukkueen olevan hyvässä iskussa, eikä kaksi vähän huonommin mennyttä ottelua ole vaikuttanut joukkueen itseluottamukseen. Joukkue on hakenut suoritusvarmuutta harjoittelemalla perusasioita ja hakemalla sitä kautta kadoksissa ollutta virettä. Viime ottelussa kauden ensimmäisen maalinsa iskenyt Palmroth ei usko, että LeKi pystyisi yllättämään TuToa Kupittaalla.

- Toisin kuin kauden alussa LeKin pelitapa tunnetaan jo, ja heidän tiedetään olevan kova vastustaja, eli heidän ei pitäisi päästä enää yllättämään meitä, Palmroth ennakoi tulevaa koitosta.

Itse ottelusta "Henkka" ei odota mitään erityistä, vaan kertoo keskittyvänsä otteluun aina samalla tavalla, oli vastassa mikä joukkue tahansa.

Tiukka ottelu on varmasti luvassa perjantaina Kupittaalla, ja TuTo lähtee otteluun hakemaan pisteitä, jotta runkosarjan voitto varmistuisi. Kiekko tippuu jäähän kello 18.30, ja ottelussa on luvassa lisäksi erityistä ohjelmaa teemalla Ystävänpäivä. Ota siis ystävä mukaan ja tule kannustamaan TuTo runkosarjan voittoon!

TuTo hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää