MadMax vei trillerin

TPK jatkoi otteitaan cupissa koskilla. MadMax ei antanut Kerhon viedä kertaakaan täyttä pottia liigassa, ja siihen lähdettiin hakemaan revanssia cup-mielessä. Ottelusta odotettiin vähämaalista, kuten aiemmat kohtaamiset, mutta mitä vielä. Molemmat jengit tarjosivat herkkua koko rahalla (sisäänpääsy ilmainen) koko katsomolle.

Ensin ajassa 2.32 MadMax siirtyi 1-0 johtoon noin 12 metristä lähteneellä takakulmakudilla. Pelikellon näyttäessä 13.45 tarjoili Joonas Laurikainen Jarno Mattilalle harhanamupassin, josta kotijoukkue siirtyi jo 2-0 kaulaan.

Ensimmäisellä puoliajalla mentiin vielä hieman varovaisesti. Peli oli vanhentunut 15.20, kun varkain askelin Tero Tammenlaakso hiippaili takatolpalle. Laurikainen tarjoili millintarkan syötön, josta Tammenlaakso rankaisi 2-1 kavennuksen. Nämä jäivät myös taukolukemiksi, vaikka Christian Maja pääsikin kokeilemaan suoraan syötöstä 3 metrin päästä, edessä vain veska.

Toisella jaksolla sitten mentiinkin jo lujaa päästä päähän. Olo oli kuin Jarkko Niemisen tennismatsissa, sen verta koville niskat joutui jatkuvasti pään kääntelystä. Ajassa 22.38 maalissa pelannut Joonas Puolamäki avasi pallon Tuomas Wainiolle, joka viimeisteli 2-2 tasoituksen kutosen rajalta. 38 sekuntia myöhemmin Maxit kuittasi ja peli jälleen kotijoukkueen hyväksi.
TPK ei kuitenkaan lopettaneet pelaamistaan tähän maalin. Kai Lempinen kävi ilmeisesti vaihtamassa ratkaisijan viitan harteilleen, kun ajassa 27.35 "Kake" tasoitti pelin 3-3, ja syöttäjänä jälleen Laurikainen. Rapiat kaksi minuuttia ja Jarno Mattila paukautti pelin kovalla vasurillaan 4-3. Tästä alkoi kymmenen minuutin jakso, kun kumpikin joukkue juoksi määrätietoisesti kohti vastustajan maalia suurella sykkeellä.

38 minuuttia oli takana ja Welho-Malmborg otti aikalisän: Kuviot kuntoon, piirustukset tauluun ja jätkät baanalle. Lempisellä oli takana hyvät harjoitukset pakkopelin laukaisijan roolista GFT ja RP matseista ja se näkyi. Kello pysähtyi 38.51, kun salin täytti huudot "hyvä Turku". Ja syöttäjänä, kukas muukaan, "Jonttu" Laurikainen.

Vielä sekunti ennen varsinaisen peliajan päätöstä Lempisen "Kake" osui tolppaan, vastustajan maalivahdin seikkaillessa Puolamäen alueella. Tasalukemista lähdettiin siis jatkoajalle.

Jatkoaikaa ehdittiin kelata 1.36. kun "Jonttu" ampui ottelun komeimman maalin, kun esityön tehnyt Lempinen löysi Laurikaisen yhdeksästä metristä, josta lähti tulinen pomppu oikeaan etuyläkulmaan.

MadMax kuitenkin onnistui löytämään supertaktiikan pitämällään aikalisällä. Maxit tuli ajassa 44.00. tasoihin käyttäessään liivimiestä. Molemmat joukkueet yrittivät vielä viimeisen minuutin aikana puskea maalia, ja lopulta 11 sekuntia ennen loppua Maxien Jarno Mattila maassa maaten TPK:n kutosen sisällä kerkesi ensimmäisenä palloon ja ratkaisi taiston kotijoukkueelle.

Pelistä ei tempoa ja maaleja puuttunut, puolustustyöskentelyä toki. Yleisö oli varmasti tyytyväinen molempien joukkueiden antamaan showhun, josta MadMax matkaa Vantaalle hakemaan Cupin voittoa.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.