Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo - Jukurit Urheilukanavan TV-pelinä

 
TuTo - Jukurit Urheilukanavan TV-pelinä

Jukurit kohtaa illalla televisioitavassa vieraspelissään TuTon, jolla ei ole enää panosta runkosarjan viimeisissä peleissään.

TuTo varmisti keskiviikkona runkosarjavoittonsa, joka käytännössä on ollut varma jo jonkin aikaa. Tämän seurauksena TuTo pääsee laskettelemaan neljä viimeistä runkosarjapeliään - ja niistä kolme ensimmäistä vielä kotoaan - ilman sijoituksellisia paineita. TuTon valmentaja Ismo Lehkonen myöntää, ettei tilanne ole joukkueen henkiselle vireelle optimaalinen. Valmentaja on havainnut pelissä pientä veltostumista, kun voitoista ei ole tarvinnut vääntää pakon edessä.
Hyvin TuTo on silti taas pelannut pienen suvantovaiheensa jälkeen. Sillä on alla kolme voittoa eikä vastustaja päässyt tekemään noissa kolmessa pelissä yhteensä kuin kaksi maalia.

Jukureilla on mahdollisuus käyttää hyväkseen TuTon paineetonta tilaa, ja vieraille sarjapisteet olisivatkin tärkeitä. Jukurit jatkaa KooKoon ja Hokin kanssa kamppailua sijoista 2-4. Jukurit on kolme pistettä Hokista ja pisteen KooKoosta perässä, mutta KooKoolla on yksi peli enemmän pelattuna.

Jukurit on jatkanut sille ominaisia tasaisia ja vähämaalisia pelejä, kun se voitti rankkareilla 2-1 Sportin, hävisi SaPKolle 2-1 ja Hokille 3-2.

Jukurit joutuu Turkuun ilman loukkaantuneita Mika Ronttia ja Antti Laaksoa.

TuTo on voittanut Jukurit tällä kaudella jokaisessa kohtaamisessa: lokakuussa vieraissa rankkareilla 3-2, marraskuussa Turussa taas 3-2 ja tammikuussa Mikkelissä reilusti 8-2.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää