Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo - Jukurit Urheilukanavan TV-pelinä

 
TuTo - Jukurit Urheilukanavan TV-pelinä

Jukurit kohtaa illalla televisioitavassa vieraspelissään TuTon, jolla ei ole enää panosta runkosarjan viimeisissä peleissään.

TuTo varmisti keskiviikkona runkosarjavoittonsa, joka käytännössä on ollut varma jo jonkin aikaa. Tämän seurauksena TuTo pääsee laskettelemaan neljä viimeistä runkosarjapeliään - ja niistä kolme ensimmäistä vielä kotoaan - ilman sijoituksellisia paineita. TuTon valmentaja Ismo Lehkonen myöntää, ettei tilanne ole joukkueen henkiselle vireelle optimaalinen. Valmentaja on havainnut pelissä pientä veltostumista, kun voitoista ei ole tarvinnut vääntää pakon edessä.
Hyvin TuTo on silti taas pelannut pienen suvantovaiheensa jälkeen. Sillä on alla kolme voittoa eikä vastustaja päässyt tekemään noissa kolmessa pelissä yhteensä kuin kaksi maalia.

Jukureilla on mahdollisuus käyttää hyväkseen TuTon paineetonta tilaa, ja vieraille sarjapisteet olisivatkin tärkeitä. Jukurit jatkaa KooKoon ja Hokin kanssa kamppailua sijoista 2-4. Jukurit on kolme pistettä Hokista ja pisteen KooKoosta perässä, mutta KooKoolla on yksi peli enemmän pelattuna.

Jukurit on jatkanut sille ominaisia tasaisia ja vähämaalisia pelejä, kun se voitti rankkareilla 2-1 Sportin, hävisi SaPKolle 2-1 ja Hokille 3-2.

Jukurit joutuu Turkuun ilman loukkaantuneita Mika Ronttia ja Antti Laaksoa.

TuTo on voittanut Jukurit tällä kaudella jokaisessa kohtaamisessa: lokakuussa vieraissa rankkareilla 3-2, marraskuussa Turussa taas 3-2 ja tammikuussa Mikkelissä reilusti 8-2.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää