Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Dragtsma luottavaisena VPS-otteluun

 
Dragtsma luottavaisena VPS-otteluun


Inter pelaa kauden 2008 Liigacupin viimeisen kotiottelunsa tulevana lauantaina Kupittaalla. vastaansa joukkue saa kello 15.00 alkavaan otteluun Vaasa Palloseuran.

Turkuun saapuvalla VPS:lla ei Liigacup ole alkanut aivan suunnitelmien mukaan, sillä kahdesta ottelusta joukkueella on kasassa vasta yksi piste. Maaleja joukkue ei ole onnistunut vielä tekemään ensimmäistäkään.

Maaleitta kukaan joukkue tuskin koskaan jää, joten Inter saa varautua VPS:n kehnosta menestyksestä huolimatta hikiseen iltapäivään lauantaina. Tämän tietää myös Interin päävalmentaja Job Dragstma.

- Jo Jaro-ottelu osoitti, että mikään ottelu ei ole helppo. VPS tulee varmasti taistelumielellä Turkuun lauantaina, joten tiukka ottelu on varmasti tulossa, ennakoi Dragtsma.

Tappioon päättyneessä Jaro-ottelussa Interillä oli Dragtsman mukaan vaikeuksia keskikenttäpelaamisessa. VPS-otteluun joukkue saa mukaansa jälleen Mika Mäkitalon, jolta Dragtsma odottaa paljon.

- Jaro-ottelu ei sujunut meiltä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä oli Jaron kovassa prässissä vaikeuksia saada keskikenttää kontrolliin. VPS-otteluun saamme jälleen Mäkitalon mukaan, minkä uskon tuovan keskikentälle myös fyysisyyttä lisää, sanoo Dragtsma.

Mikäli Inter onnistuu voittamaan VPS:n lauantaina, niin joukkue on jo lähellä paikkaa Liigacupin puolivälierässä. Dragtsma uskoo joukkueensa olevan lähellä voitto, mikäli puolustus pitää ja syöttöpeli kulkee.

- Tarvitsemme jatkopeleihin selviytyäksemme vielä ainakin yhden voiton ja se on tarkoitus ottaa lauantaina. Mikäli joukkue puolustaa yhtä hyvin kuin edellisissä otteluissa ja saamme syöttöpelin rullaamaan, niin olemme lähellä voittoa, uskoo Dragtsma.


Nikkari lupaa Interin dominoivan ottelua VPS:aa vastaan

FC Interin tämän kauden jokaisessa Liigacupin ottelussa kentällä esiintynyt Ville Nikkari lupaa, että lauantaina VPS:aa vastaan pelattavassa Liigacupin ottelussa Kupittaalla nähdään hyökkäävä Inter.

-Meidän pelityyliin ei kuulu peruuttelu. Haluamme pitää palloa ja hallita peliä. Näin myös huomisessa VPS-ottelussa, lupaa Nikkari.

Lauantaina vastustaja VPS on ehkäpä Liigacupin taulukon mukaan lievä altavastaaja, mutta Nikkarin mukaan Interin on turha odottaa ottelusta helppoa.

- VPS on vaarallinen joukkue, joka voi onnistuessaan voittaa kenet tahansa. Heillä on joukkueessaan hyviä pelaaja, kuten esimerkiksi kokenut Tero Taipale, joka pystyy tarvittaessa myös maalintekoon, vaikka onkin keskikenttäpelaaja, tietää Nikkari

Viime kaudella Liigacupin finaaliin asti edennyt Inter tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen paikkansa jatko-otteluissa. Nikkarin suunnitelmissa on ottaa kolme lisäpistettä lauantaina VPS:lta.

- Jatkopaikkaan tarvitaan vielä pisteitä. Pelataan taitojemme edellyttämällä tasolla ja voitetaan VPS, jonka jälkeen on helpompi lähteä kahteen jäljellä olevaan vierasotteluun, lopettaa Nikkari


Liigacup -ottelu Inter-VPS alkaa siis Kupittaalla lauantaina kello 15.00.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää