Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestiksen taitavimmat vastakkain välierissä

 
Mestiksen taitavimmat vastakkain välierissä


TuTon ja KooKoon tänään alkavassa välieräsarjassa iskevät yhteen Mestiksen taitavimmat joukkueet ja tehokkaimmat ykkösnyrkit. TuTo lähtee välieriin suosikkina ylivoimaisen runkosarjavoittonsa ja pitkän voittoputkensa perusteella.


TuTolla on alla kymmenen voittoa ja tämän vuoden 20 pelistään se on voittanut peräti 18. TuTolla on myös sarjan parhaaksi mainittu ykkösnyrkki, jonka jäsenet voittivat lähes kaikki tehotilastot runkosarjassa. Jossittelun varaan jäi se, miten vahvasti KooKoon "kanadalaiskenttä" olisi tavoitellut runkosarjan titteleitä terveenä pysyessään. Nyt vertailuun on oivallinen tilaisuus, kun tervehtynyt Nistas-Baker-Liukkonen -ketju asettuu Vuorisalo-Forsell-Virpiö vitjaa vastaan. TuTolla lasketaan olevan ykkösnyrkin takana KooKoota laajemmin hyökkäysvoimaa, joka kotiedun ohella lisää turkulaisten suosikkiasemaa.

Tuo suosikin asema ja ainoaksi tavoitteeksi ilmoitettu Mestiksen voitto kasaavat TuTolle myös menestyspaineita, joita kiusaajan roolissa ottelusarjaan lähtevällä KooKoolla ei ole. TuTon valmentaja Ismo Lehkonen toteaa vastakkain olevan kaksi varsin samanlaista joukkuetta, joista voiton vie se, jolta löytyy enemmän rohkeutta noudattaa omaa pelikonseptiaan. KooKoon valmentaja Vladimir Kolek myöntää TuTon suosikkiaseman ja suorastaan sysää menestyspaineet Turun suuntaan. Kolekin mukaan KooKoossa on nyt kaikki kunnossa ja joukkueella on uutta energiaa kauden huipennukseen. KooKoolla on tänään pieni vuori ylitettävänään, sillä se on hakenut Turusta viimeksi voiton yli neljä vuotta sitten kaudella 2003-04.

TuTo otti runkosarjassa KooKoosta kolme voittoa, lokakuussa kotonaan 3-0, tammikuussa kotonaan 3-1 ja maaliskuussa vieraissa 6-4. KooKoo puolestaan voitti TuTon marraskuussa kotonaan 3-2.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää