Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestiksen taitavimmat vastakkain välierissä

 
Mestiksen taitavimmat vastakkain välierissä


TuTon ja KooKoon tänään alkavassa välieräsarjassa iskevät yhteen Mestiksen taitavimmat joukkueet ja tehokkaimmat ykkösnyrkit. TuTo lähtee välieriin suosikkina ylivoimaisen runkosarjavoittonsa ja pitkän voittoputkensa perusteella.


TuTolla on alla kymmenen voittoa ja tämän vuoden 20 pelistään se on voittanut peräti 18. TuTolla on myös sarjan parhaaksi mainittu ykkösnyrkki, jonka jäsenet voittivat lähes kaikki tehotilastot runkosarjassa. Jossittelun varaan jäi se, miten vahvasti KooKoon "kanadalaiskenttä" olisi tavoitellut runkosarjan titteleitä terveenä pysyessään. Nyt vertailuun on oivallinen tilaisuus, kun tervehtynyt Nistas-Baker-Liukkonen -ketju asettuu Vuorisalo-Forsell-Virpiö vitjaa vastaan. TuTolla lasketaan olevan ykkösnyrkin takana KooKoota laajemmin hyökkäysvoimaa, joka kotiedun ohella lisää turkulaisten suosikkiasemaa.

Tuo suosikin asema ja ainoaksi tavoitteeksi ilmoitettu Mestiksen voitto kasaavat TuTolle myös menestyspaineita, joita kiusaajan roolissa ottelusarjaan lähtevällä KooKoolla ei ole. TuTon valmentaja Ismo Lehkonen toteaa vastakkain olevan kaksi varsin samanlaista joukkuetta, joista voiton vie se, jolta löytyy enemmän rohkeutta noudattaa omaa pelikonseptiaan. KooKoon valmentaja Vladimir Kolek myöntää TuTon suosikkiaseman ja suorastaan sysää menestyspaineet Turun suuntaan. Kolekin mukaan KooKoossa on nyt kaikki kunnossa ja joukkueella on uutta energiaa kauden huipennukseen. KooKoolla on tänään pieni vuori ylitettävänään, sillä se on hakenut Turusta viimeksi voiton yli neljä vuotta sitten kaudella 2003-04.

TuTo otti runkosarjassa KooKoosta kolme voittoa, lokakuussa kotonaan 3-0, tammikuussa kotonaan 3-1 ja maaliskuussa vieraissa 6-4. KooKoo puolestaan voitti TuTon marraskuussa kotonaan 3-2.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää