KooKoo tasoitti voitot

KooKoo hävisi ensimmäisen välieräottelun TuTolle Turussa. Nyt KooKoo:lla oli mahdollisuus parantaa jatkomahdollisuuksiaan, mikäli se voittaisi TuTon kotonaan Kouvolassa. KooKoo piti pelin otetta hallussaan läpi ottelun mutta ratkaisu venyi silti jatkoajalle saakka, jolla Miikka Lindholm ratkaisi ottelun kotijoukkueelle 4-3 JA (2-1,1-2,0-0,1-0). Näin KooKoo tasoitti välieräotteluvoitot.

Vierasjoukkue TuTo aloitti ottelun sähäkästi, kun Antti Pusa siirsi vieraat johtoon reilun kahden peliminuutin jälkeen. Kotijoukkue ei kuitenkaan nopeaa avausmaalia hätkähtänyt vaan Kory Baker tasoitti ottelun reilun kahden minuutin päästä. KooKoo puolusti avauserässä vahvasti ja kurinalaisesti, eikä TuTo saanut omaa hyökkäyspeliään kulkemaan. KooKoo pääsi pelaamaan avauserässä kaksi minuuttia ylivoimalla, joten maalipaikkoja se aikaan sai hieman vastustajaa useammin. Ajassa 16:48 onnistui Samu Vilkman viemään kotijoukkueen johtoon, mikä merkitsi avauserän päättymistä lukemiin 2-1.

Kotijoukkue säilytti vahvan otteensa toisessa erässä. Reilun viiden peliminuutin jälkeen vieraiden Mikko Heiskaselle tuomittiin koukkaamisjäähy ja KooKoo pääsi pyörittämään ylivoimaansa. Turkulaisjoukkue ehti lopulta täysilukuiseksi ennen kuin verkko heilahti Petri Koiviston takana kolmatta kertaa; maalintekijänä Teemu Ramstedt. Tämän jälkeen koettiin samanlainen tilanne toisinpäin; ensin KooKoo:n Mikko Mattilalle kahden minuutin rangaistus ja turkulaiskavennus Markku Vuorisalon viimeistelemänä juuri jäähyn päätyttyä. TuTon Tommi Vilppu onnistui erän jälkimmäisen puoliskon kahdesta turkulaisjäähystä huolimatta vielä tasoittamaan ottelun lukemiin 3-3.

Kolmannen erän alussa kotijoukkueen Jarno Virkki passitettiin jäähylle koukkaamisesta mutta TuTon ylivoima ei tällä kertaa saanut maalia aikaan. Ajassa 47:41 tarjottiin TuTolle mahdollisuutta siirtyä johtoon rangaistuslaukauksella mutta Joni Lindlöf sai tällä kertaa todeta kouvolalaismaalivahti Antti Oreen paremmakseen. Kolmannessa erässä ote säilyi kotijoukkueella mutta maaleihin ei pystynyt kumpikaan. Näin Kouvolassa edettiin jatkoajalle.

KooKoo aloitti jatkoajan todella hyvin, kun Miikka Lindholm ratkaisi ottelun kotijoukkueelle vain viidenkymmenenkahden pelisekunnin jälkeen. Näin KooKoo tasoitti välierävoitot 1-1:een jännittävien vaiheiden jälkeen.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.