Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestiksen mestaruus katkolla tänään Kupittaalla

 
Mestiksen mestaruus katkolla tänään Kupittaalla


TuTolla on tänään paljon pelissä Mestiksen kolmannessa loppuottelussa Turun Kupittaalla. TuTo voi saavuttaa tänään ensimmäisen Mestis-mestaruutensa, josta seuralle lankeaisi paitsi kannu ja viiri hallin kattoon, myös 125 000 euroa kassaan.

TuTo on ylivoimainen ennakkosuosikki illan finaalissa. Se ei ole ehkä esittänyt parasta peliään kahdessa aiemmassa finaalissa, mutta on pysynyt silti potkun ja parikin Hokkia edellä. Hokki pelasi toisen fianalin kotonaan paremmin kuin ensimmäisen Turussa, mutta ei silti pystynyt riittävästi haastamaan vahvaa TuToa. Ovatkohan Hokilla jo keinot lopussa TuTon kaatamiseksi? Hokin valmentaja Kai Suikkanenkin myönsi toisen finaalin jälkeen, ettei tähän aikaan kaudesta löydy enää mitään uusia kikkoja takataskusta.

Hokille illan peli on kuitenkin viimeinen tilaisuus ryhdistäytyä, jos se aikoo kamppailla toisesta mestaruudestaan vielä tämän päivän jälkeen. TuTolla sen sijaan on kolme "ottelupalloa" eli sillä olisi varaa venyttää ratkaisua vielä pidemmälle. Varmaa kuitenkin on, ettei TuToa kiehdo yli 1200 kilometrin bussimatka Kajaaniin, jossa seuraava finaali pelattaisiin jo huomenna. Joukkuetta kiinnostaa huomattavasti enemmän kuohujuomien poksauttelu ja saunailta tänään komean kauden kruunuksi. Lisäksi Mestiksen kaikkien aikojen suurimmasta mestaruuspalkkiosta, 125 000 eurosta lohjennee jotain myös pelaajille. Summa on TuTon noin 600 000 euron kausibudjettiinkin huomattava bonus.

Melko helpon kauden pelanneen TuTon paineensietokyky joutuu tänään kauden kovimpaan testiin, kun sillä on finaalien katkaisupaikka. TuTon valmentaja Ismo Lehkonen vakuuttaa joukkueelta löytyvän tänään taidon, kunnon ja vauhdin lisäksi myös riittävästi henkistä kanttia.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää