Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS Hockey Akatemian pelaajat valittu

 
TPS Hockey Akatemian pelaajat valittu


18 pelaajaa Akatemiaan

TPS Hockey Akatemia on rehtori Jukka Koivun johdolla valinnut 18 pelaajaa, jotka pääsevät mukaan Akatemian yksilölliseen pelaajakoulutukseen.

Akatemian pelaajavalintojen yhtenä kriteerinä on pidetty pelaajan kuulumista ikäkausimaajoukkueeseen. Koivun mukaan tämä ei kuitenkaan ole ainoa kriteeri.
- Järjestelmä on kaikille avoin. Pelaaja joka omalla toiminnallaan ja asenteellaan luo mahdollisuuden valituksi tulemiseen, on tervetullut mukaan, Koivu muistuttaa. Pelaajamäärää tai nimilistaa ei ole kiveen hakattu, ja liikkumista voi tapahtua molempiin suuntiin. Akatemiasta voi myös pudota, mikäli otteet eivät vastaa sovittua.

Akatemian perusajatuksena on teema pelaajan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Kyseessä on Jukka Koivun ja Suomen Urheiluopiston Valmennuskeskuksen johtajan Kyösti Lampisen kehittämä konsepti, joka on rakennettu Mikko ja Saku Koivun yksilöllisen valmennuksen kautta.

Akatemia haluaa korostaa pelaajan yksilöllisiä taitoja sekä huolehtia myös koulunkäynnistä. Akatemian tärkeimpänä yhteistyöyksikkönä toimii Aurajoen Urheilulukio. Pääyhteistyöyrityksiä ovat Aurator, Turun Seudun Osuuspankki sekä Well Beef.

Seuraavan ikäluokan eli 1992 syntyneiden osalta valinta Akatemiaan tehdään alkusyksyllä. Siitä lähtien Akatemian pelaajat valitaan vuosittain yhdeksi lukukaudeksi kerrallaan.

Maalivahdit:

Mikael Mannermaa  8.5.1990 
Tommi Virtanen  4.3.1989 

Puolustajat:

Mikael Aaltonen  12.1.1991 
Antti Helanto  28.2.1990 
Joni Hirsimäki  16.9.1988 
Niko Kluuskeri  3.11.1989 
Markus Palmroth  25.1.1989 
Veli-Matti Vittasmäki  3.7.1990 

Hyökkääjät:

Toni Kluuskeri  7.4.1991 
Mikko Laine  23.3.1990 
Olli Lieskivi  1988 
Tommy Mannermaa  8.5.1990 
Miikka Saarinen  15.6.1989 
Niklas Sandberg  10.3.1989 
Noora Sirviö  1991 
Topi Taavitsainen  2.8.1991 
Henri Tuominen  10.9.1991 
Antti Urpo  28.6.1988 

A-, B- ja C-junioreiden päävalmentajat valittu

Akatemian pelaajien lisäksi selvillä ovat myös ensi kauden A-, B- ja C-juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat. A-junioreiden päävalmentajana ensi kaudella toimii Janne Saavalainen. Saavalainen on aiemmin valmentanut Kuopiossa 1988 syntynyttä ikäluokkaa C- ja B-junioreissa. Hän on myös valmentanut vuoden Norjassa. Saavalainen on koulutukseltaan liikunnanohjaaja. Hänen pestinsä A-nuorten peräsimessä on päätoiminen

B-junioreissa vastuun kantaa pitkän linjan Tepsiläinen Mika Palmroos ja C-junioreissa Juuso Nieminen. Palmroos on suorittanut ammattivalmentajatutkinnon Vierumäellä. Hänellä on taustanaan kymmenen vuoden valmentajakokemus, joista 4 vuotta on kulunut TPS:n organisaatiossa.

Nieminen on vasta 26-vuotias valmentaja, mutta hänellä on takanaan jo seitsemän vuoden kokemus valmentamisesta. Tällä kaudella hänen suojattinsa voittivat C-junioreiden SM-pronssia. Ikäluokasta kahdeksan pelaajaa oli kauden aikana myös maajoukkueringissä.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
HC TPS ja Miro Keskitalo ovat purkeneet sopimuksensa

HC TPS ja Miro Keskitalo ovat purkeneet sopimuksensa

HC TPS ja puolustaja Miro Keskitalo ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Matias Haaranen ja Niklas Lehtimäki TUTOon

Matias Haaranen ja Niklas Lehtimäki TUTOon

TUTO Hockey on kiinnittänyt tulevan kauden joukkueeseensa puolustaja Matias Haarasen sekä hyökkääjä Niklas Lehtimäen.

Lue lisää
TUTO näytöstyyliin välieriin - Peliitat ei johtanut sekuntiakaan

TUTO näytöstyyliin välieriin - Peliitat ei johtanut sekuntiakaan

Heinolan Versowood Areenalla maanantaina pelattu neljäs puolivälieräottelu oli tasainen ja vähämaalinen.

Lue lisää
Petteri Nummelin TUTOon

Petteri Nummelin TUTOon

Kovaa vauhtia kevään pudotuspeleihin valmistautuva TUTO Hockey saa riveihinsä todellisen huippuvahvistuksen, kun Petteri Nummelin liittyy joukkueeseen.

Lue lisää
Rasmus Rinne loppukaudeksi TUTO Hockeyn paitaan

Rasmus Rinne loppukaudeksi TUTO Hockeyn paitaan

TUTO Hockey on vuokrannut maalivahti Rasmus Rinteen loppukaudeksi Vaasan Sportista.

Lue lisää
HC TPS kunnioittaa mestarivalmentajaansa perjantain kotiottelussa

HC TPS kunnioittaa mestarivalmentajaansa perjantain kotiottelussa

TPS:n peräti kuuteen Suomen mestaruuteen luotsannut Hannu Jortikka täyttää perjantaina 16. joulukuuta 60 vuotta. Jortikan syntymäpäivä näkyy ja kuuluu TPS:n perjantaisessa kotiottelussa Sportia vastaan.

Lue lisää