Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:lle tukku uusia pelaajasopimuksia

 
TPS:lle tukku uusia pelaajasopimuksia


Turun Palloseuran liigajoukkueen runko ensi kaudelle on rakentumassa pala palalta lopulliseen muotoonsa. Viimeisimpinä niminä pelaajalistaan ovat liittyneet maalivahti Atte Engren, puolustaja Markus Nordlund sekä hyökkääjät Ilari Filppula, Tommi Hannus, Jarkko Hattunen ja Sami Venäläinen. Lisäksi joukkueeseen liittyy puolustaja Casper Santanen try out – sopimuksella.

Atte Engren ja Markus Nordlund saapuvat Turkuun Rauman Lukosta. Engren on 20-vuotias lupaava maalivahti, joka hakee oppia Turusta kuuluisasta Urpo Ylösen maalivahtivalmennuksesta. Nordlund on isokokoinen puolustaja, jolla on hyvät kiekolliset ominaisuudet ja vahva laukaus. Try outilla oleva Casper Santanen on pelannut A-junioreissa sekä TPS:ssä että Lukossa.

JYP:istä siirtyvät Ilari Filppula ja Tommi Hannus ovat parhaassa peli-iässä olevia nälkäisiä pelaajia, joilla on kuitenkin takanaan jo vuosien liigakokemus. Jarkko Hattunen pelasi päättyneellä kaudella Mestiksen hopeajoukkueessa Hokissa. Hattunen viimeisteli 43 ottelussa 43 tehopistettä. Tapparasta siirtyvä Sami Venäläinen on terävä maalintekijä, jonka uskotaan Turussa ottavan askeleen seuraavalle tasolle

TPS:llä koossa 24 pelaajasopimusta

TPS:llä on tällä hetkellä koossa 24 pelaajasopimusta, ja tilanne on huomattavasti parempi verrattuna edellisiin vuosiin. Toimitusjohtaja Seppo Sutela on tilanteeseen erittäin tyytyväinen.

- Ari Vuori on pelaajakoordinaattorina tehnyt erittäin hyvää ja tunnollista työtä. Perusrunko on olemassa ja muutamaa nimeä lukuun ottamatta pelaajat alkavat olla selvillä, Sutela kiittelee.

TPS julkaisi tiedotustilaisuudessaan myös jatkosopimuksia. Tommi Laine, Aki Uusikartano ja Tero Konttinen kiinnittyivät joukkueeseen kahden vuoden jatkosopimuksella. Nuoren puolustaja lupauksen Niko Kluuskerin jatkosopimus on kolmivuotinen. Vuoden jatkosopimuksen TPS solmi puolestaan kasvattinsa Max Kolun kanssa. Lisäksi TPS käytti Juha Kuokkasen ja Alexander Salakin sopimusten optiot seuraavasta kaudesta.

TPS hakee tällä hetkellä vielä kahta hyökkääjää sekä yhtä puolustajaa.

Tämänhetkiset sopimuspelaajat (hc.tps.fi)

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää