Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:lle tukku uusia pelaajasopimuksia

 
TPS:lle tukku uusia pelaajasopimuksia


Turun Palloseuran liigajoukkueen runko ensi kaudelle on rakentumassa pala palalta lopulliseen muotoonsa. Viimeisimpinä niminä pelaajalistaan ovat liittyneet maalivahti Atte Engren, puolustaja Markus Nordlund sekä hyökkääjät Ilari Filppula, Tommi Hannus, Jarkko Hattunen ja Sami Venäläinen. Lisäksi joukkueeseen liittyy puolustaja Casper Santanen try out – sopimuksella.

Atte Engren ja Markus Nordlund saapuvat Turkuun Rauman Lukosta. Engren on 20-vuotias lupaava maalivahti, joka hakee oppia Turusta kuuluisasta Urpo Ylösen maalivahtivalmennuksesta. Nordlund on isokokoinen puolustaja, jolla on hyvät kiekolliset ominaisuudet ja vahva laukaus. Try outilla oleva Casper Santanen on pelannut A-junioreissa sekä TPS:ssä että Lukossa.

JYP:istä siirtyvät Ilari Filppula ja Tommi Hannus ovat parhaassa peli-iässä olevia nälkäisiä pelaajia, joilla on kuitenkin takanaan jo vuosien liigakokemus. Jarkko Hattunen pelasi päättyneellä kaudella Mestiksen hopeajoukkueessa Hokissa. Hattunen viimeisteli 43 ottelussa 43 tehopistettä. Tapparasta siirtyvä Sami Venäläinen on terävä maalintekijä, jonka uskotaan Turussa ottavan askeleen seuraavalle tasolle

TPS:llä koossa 24 pelaajasopimusta

TPS:llä on tällä hetkellä koossa 24 pelaajasopimusta, ja tilanne on huomattavasti parempi verrattuna edellisiin vuosiin. Toimitusjohtaja Seppo Sutela on tilanteeseen erittäin tyytyväinen.

- Ari Vuori on pelaajakoordinaattorina tehnyt erittäin hyvää ja tunnollista työtä. Perusrunko on olemassa ja muutamaa nimeä lukuun ottamatta pelaajat alkavat olla selvillä, Sutela kiittelee.

TPS julkaisi tiedotustilaisuudessaan myös jatkosopimuksia. Tommi Laine, Aki Uusikartano ja Tero Konttinen kiinnittyivät joukkueeseen kahden vuoden jatkosopimuksella. Nuoren puolustaja lupauksen Niko Kluuskerin jatkosopimus on kolmivuotinen. Vuoden jatkosopimuksen TPS solmi puolestaan kasvattinsa Max Kolun kanssa. Lisäksi TPS käytti Juha Kuokkasen ja Alexander Salakin sopimusten optiot seuraavasta kaudesta.

TPS hakee tällä hetkellä vielä kahta hyökkääjää sekä yhtä puolustajaa.

Tämänhetkiset sopimuspelaajat (hc.tps.fi)

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää