Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Job Dragtsma Interin peräsimessä kauden 2011 loppuun

 
Job Dragtsma Interin peräsimessä kauden 2011 loppuun


FC Interin valmennuksesta kauden 2007 alusta vastannut hollantilainen Job Dragtsma on solminut Interin kanssa kauden 2011 loppuun asti kestävän sopimuksen.

Dragtsman sopimus päättyi alun perin tämän kauden loppuun, mutta sopimus jatkosta syntyi Stefan Håkansin mukaan helposti.

-Job on tyytyväinen oloonsa Suomessa ja Turussa. Me olemme myös tyytyväisiä häneen Interissä, joten olen erittäin iloinen, että hän jatkaa seuran palveluksessa, iloitsi Håkans.

Håkansin mukaan Jobin kädenjälki näkyy koko seuran toiminnassa, eikä pelkästään edustusjoukkueessa.

-Job on koko seuran kehittäjä, ei pelkästään edustusjoukkueen. Hän on kehittänyt meidän juniorivalmennusta ja koko organisaatiotamme täällä olonsa aikana. Hän on erittäin omistautunut työllensä. Paras valmentaja, mitä meillä on ikinä ollut, kiteytti Håkans.

Dragtsma haluaa kehittää Interin koko organisaatiota pelillisten asioiden lisäksi.

-Haluan olla kehittämässä seuran toimintaa. Tähän ei kuulu pelkästään pelilliset asiat, vaan koko organisaatio. Mielestäni olemme ottamassa askeleita oikeaan suuntaan, sanoo Dragtsma.

Interin puheenjohtaja Stefan Håkansin mukaan jatkosopimusneuvottelut Dragtsman kanssa alkoivat jo talvella. Nyt viimeistelty sopimusasia on Dragtsman mukaan myös hyvä signaali pelaajille, joiden sopimukset ovat loppumassa.

-Meillä loppuu 11 pelaajasopimusta tähän kauteen. Uskon, että oma sopimukseni on hyvä signaali myös pelaajille, että seura panostaa jatkuvuuteen, eikä elä vain vuosi kerrallaan, sanoo Dragtsma.

Antonio Correia kaksi seuraava kautta Interissä

Viime lauantaina seurahistoriansa ensimmäisen Liigacup voittonsa saavuttanut FC Inter on tehnyt kaksi seuraavaa kautta kattavan pelaajasopimuksen angolalaishyökkääjä Antonio Correian kanssa.

24-vuotias Correia on pelannut urallaan mm. kolme kautta Heerenveenin organisaatiossa, jossa hänelle kertyi edustusjoukkueen otteluita kaikkiaan 14. Kolmessa näistä otteluista hänet palkittiin ”Man of the match” palkinnolla.

Correian kanssa yhtä aikaa Heerenveenissä pelasi myös Interin hollantilaistoppari Jos Hooiveld. Myös Interin päävalmentaja Job Dragtsma tietää ”Kiton” taidot Hollannin ajoilta.

Kaksi edellistä kautta Correia on pelannut kotimaassaan Angolassa Primero de Agoston joukkueessa.

-Tiedän ”Kiton” jo Hollannista, missä hän pelasi Heerenveenissä yhtä aikaa Jos Hooiveldin kanssa. Hän on loistava hyökkääjä, joka pystyy pelaaman laidalla ja keskellä. Hän tuo meille lisää variaatioita meidän hyökkäyspeliin, sanoo Dragtsma.

Kioton vahvuuksiksi Dragtsma sanoo nopeuden, taidon ja kokemuksen hollannin pääsarjasta. Täällä hänen pitää kuitenkin sopeutua uuteen pelitapaan.

-Hän on nopea ja taitava pelaaja, jolla on kokemusta Hollannin pääsarjasta. Hänen pitää sopeutua suomalaiseen pelitapaan ja muutenkin elämään täällä. Toivotaan, että hän pystyy tekemään kentällä niitä asioita, joita odotan häneltä, toteaa Dragtsma.

Correia oli Interin testissä ensimmäisen kerran jo helmikuun alussa, jolloin hän esiintyi 45 minuuttia kentällä Levadiaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Liigacupissa miehelle ei kuitenkaan vastuuta herunut. Job Dragtsmalla tähän oli hyvä syy.

-En ole käyttänyt häntä Liigacupotteluissa, koska hän ei ole vielä 100% kunnossa. Huomenna MyPa:a vastaan pelattavassa harjoitusottelussa hänet nähdään kentällä, lupaa Dragtsma.

Harjoitusottelu MyPa-Inter pelataan Eerikkilässä keskiviikkona kello 15.00.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää