Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Job Dragtsma Interin peräsimessä kauden 2011 loppuun

 
Job Dragtsma Interin peräsimessä kauden 2011 loppuun


FC Interin valmennuksesta kauden 2007 alusta vastannut hollantilainen Job Dragtsma on solminut Interin kanssa kauden 2011 loppuun asti kestävän sopimuksen.

Dragtsman sopimus päättyi alun perin tämän kauden loppuun, mutta sopimus jatkosta syntyi Stefan Håkansin mukaan helposti.

-Job on tyytyväinen oloonsa Suomessa ja Turussa. Me olemme myös tyytyväisiä häneen Interissä, joten olen erittäin iloinen, että hän jatkaa seuran palveluksessa, iloitsi Håkans.

Håkansin mukaan Jobin kädenjälki näkyy koko seuran toiminnassa, eikä pelkästään edustusjoukkueessa.

-Job on koko seuran kehittäjä, ei pelkästään edustusjoukkueen. Hän on kehittänyt meidän juniorivalmennusta ja koko organisaatiotamme täällä olonsa aikana. Hän on erittäin omistautunut työllensä. Paras valmentaja, mitä meillä on ikinä ollut, kiteytti Håkans.

Dragtsma haluaa kehittää Interin koko organisaatiota pelillisten asioiden lisäksi.

-Haluan olla kehittämässä seuran toimintaa. Tähän ei kuulu pelkästään pelilliset asiat, vaan koko organisaatio. Mielestäni olemme ottamassa askeleita oikeaan suuntaan, sanoo Dragtsma.

Interin puheenjohtaja Stefan Håkansin mukaan jatkosopimusneuvottelut Dragtsman kanssa alkoivat jo talvella. Nyt viimeistelty sopimusasia on Dragtsman mukaan myös hyvä signaali pelaajille, joiden sopimukset ovat loppumassa.

-Meillä loppuu 11 pelaajasopimusta tähän kauteen. Uskon, että oma sopimukseni on hyvä signaali myös pelaajille, että seura panostaa jatkuvuuteen, eikä elä vain vuosi kerrallaan, sanoo Dragtsma.

Antonio Correia kaksi seuraava kautta Interissä

Viime lauantaina seurahistoriansa ensimmäisen Liigacup voittonsa saavuttanut FC Inter on tehnyt kaksi seuraavaa kautta kattavan pelaajasopimuksen angolalaishyökkääjä Antonio Correian kanssa.

24-vuotias Correia on pelannut urallaan mm. kolme kautta Heerenveenin organisaatiossa, jossa hänelle kertyi edustusjoukkueen otteluita kaikkiaan 14. Kolmessa näistä otteluista hänet palkittiin ”Man of the match” palkinnolla.

Correian kanssa yhtä aikaa Heerenveenissä pelasi myös Interin hollantilaistoppari Jos Hooiveld. Myös Interin päävalmentaja Job Dragtsma tietää ”Kiton” taidot Hollannin ajoilta.

Kaksi edellistä kautta Correia on pelannut kotimaassaan Angolassa Primero de Agoston joukkueessa.

-Tiedän ”Kiton” jo Hollannista, missä hän pelasi Heerenveenissä yhtä aikaa Jos Hooiveldin kanssa. Hän on loistava hyökkääjä, joka pystyy pelaaman laidalla ja keskellä. Hän tuo meille lisää variaatioita meidän hyökkäyspeliin, sanoo Dragtsma.

Kioton vahvuuksiksi Dragtsma sanoo nopeuden, taidon ja kokemuksen hollannin pääsarjasta. Täällä hänen pitää kuitenkin sopeutua uuteen pelitapaan.

-Hän on nopea ja taitava pelaaja, jolla on kokemusta Hollannin pääsarjasta. Hänen pitää sopeutua suomalaiseen pelitapaan ja muutenkin elämään täällä. Toivotaan, että hän pystyy tekemään kentällä niitä asioita, joita odotan häneltä, toteaa Dragtsma.

Correia oli Interin testissä ensimmäisen kerran jo helmikuun alussa, jolloin hän esiintyi 45 minuuttia kentällä Levadiaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Liigacupissa miehelle ei kuitenkaan vastuuta herunut. Job Dragtsmalla tähän oli hyvä syy.

-En ole käyttänyt häntä Liigacupotteluissa, koska hän ei ole vielä 100% kunnossa. Huomenna MyPa:a vastaan pelattavassa harjoitusottelussa hänet nähdään kentällä, lupaa Dragtsma.

Harjoitusottelu MyPa-Inter pelataan Eerikkilässä keskiviikkona kello 15.00.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää