Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Vahalahti palaa TPS:n hyökkäykseen

 
Ville Vahalahti palaa TPS:n hyökkäykseen  


Turun Palloseura on solminut kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Ville Vahalahden kanssa. Vahalahti palaa Turkuun tuoreesta Elitserienin hopeajoukkueesta Linköpingistä.

30-vuotias Vahalahti on pelannut TPS:ssä yhdeksän kauden ajan vuosina 1998 – 2007. 453 runkosarjaottelussa Vahalahti on kerännyt pisteet 126 + 157 = 283. Hänellä on tilillään kolme SM-kultaa sekä yksi SM-hopea. Edellisellä liigakaudellaan 2006 – 2007 Vahalahti oli TPS:n paras maalintekijä ja toiseksi paras pistemies tehoin 21 + 23 = 44.


Paluu kotiin ykkösvaihtoehto


Vahalahden kausi Ruotsissa ei sujunut kaikilta osin toivotun mukaisesti. Lopulta seura ja pelaaja päättivät yhteisymmärryksessä sopimuksen purkamisesta.

- Halusin vaihtelua jo kauden aikana, koska peliaika oli kortilla. Jatkoimme kuitenkin kauden loppuun, mutta sen jälkeen katsoimme parhaimmaksi hakea uutta seuraa, Vahalahti kertoo.

Vahalahti itse on tyytyväinen asioiden saamaan käänteeseen. Paraisilla asuvalle Vahalahdelle paluu kotiseudulle oli mieluisa vaihtoehto.

- Seuravaihtoehtoja oli useita, mutta itselle ja perheelle TPS oli selkeästi ykköstoive, hän muistuttaa.

Kausi Ruotsissa opetti Vahalahdelle paljon. Vaikka peli itsessään ei maata mullistavia eroavaisuuksia tarjonnut, tarttui matkalta mukaan henkistä pääomaa.

- Olen tyytyväinen että lähdin Ruotsiin. Olen henkisesti paljon vahvempi pelaaja kuin lähtiessäni, kiittelee Vahalahti.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää