Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter avasi kotivoitolla

 
Inter avasi kotivoitolla


FC Inter aloitti Veikkausliigan voitolla, kun Rovaniemen Palloseura kaatui Veritas Stadionilla pelatussa ottelussa loppuhetkien kolmella maalilla 3-1(0-1).

Inter oli rehellisesti sanottuna hyvin organisoidusti pelanneen RoPS:n talutusnuorassa lähes koko ottelun. Vasta Ats Purjeen ensimmäinen maali vapautti lopullisesti kotijoukkueen pelin.

RoPS meni ottelussa 0-1 johtoon Interin puolustuksen löysäillessä. Maalin viimeisteli 36. minuutilla komealla laukauksella Chileshe Chibwe.

Rovaniemeläisistä myös Nchimunya Mweetwalla oli hyviä paikkoja lisätä joukkueensa johtoa, mutta hänen sihtinsä oli hivenen hukassa.

Interin paikat avausjaksolla syntyivät erikoistilanteista. Lähimmäs maalia pääsi Timo Furuholm, joka laukoi kerran sivuverkkoon. Toisen hänen paikoistaan torjui Nikolay Pavlenko.

Toisella jaksolla Interillä oli edelleen vaikeuksia saada luotua hyökkäyksiä. Joukkue löi päätä keskustaan, jonka RoPS oli miehittänyt hyvin.

Inter sai otetta peliin vasta Sami Sanevuoren tultua kentälle ottelun 69.minuutilla. Hyökkäykset alkoivat tämän jälkeen viimein kulkea myös laitojen kautta.

Ottelun kulminaatiopisteeksi nousi 84. minuutilla syntynyt Interin Ats Purjeen tekemä tasoitusmaali. Syötön maaliin tarjoili myös vaihdosta kentälle tullut ja hyvin esiintynyt Severi Paajanen.

Purjeen maalin jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Inter jatkoi painostustaan ja onnistui tekemään johtomaalin kolme minuuttia tasoitusmaalin jälkeen. Tällä kertaa pallon pani läpiajon päätteeksi maaliin Mika Ojala Furuholmin hyvästä syötöstä.

Tämä ei vielä Interille riittänyt, sillä joukkue onnistui vielä maalinteossa kerran erotuomarin antamalla lisäajalla. Maalista vastasi toisen maalin syöttänyt Furuholm.

Ensimmäinen ottelu oli Interille totutusti vaikea, mutta tärkein, eli kolme pistettä saavutettiin. Tästä on hyvä lähteä kohti ensi viikon sunnuntaina pelattavaa Turun ensimmäistä derbyä.

- Itse ottelu oli meiltä pelillisesti huono, mutta saimme kuitenkin kolme pistettä, mikä on tietysti tärkein asia. Pelasimme viime kaudella monesti hyvin ja emme saaneet pisteitä, joten nyt olemme menneet eteenpäin joukkueena, Interin päävalmentaja Job Dragtsman kommentoi taiston päätyttyä.

-Kyseessä oli kauden ensimmäinen ottelu, joten ehkä pelaajat jännittivät ottelua liikaa. Pelasimme kuin käsijarru päällä, eikä kentällä uskallettu tehdä niitä asioita, mitä oli sovittu.

Ottelusta tulossa kuvagalleria.

27.4.2008, Veikkausliiga, Veritas stadion
FC Inter - RoPS 3-1 (0-1)

0-1 Chileshe Chibwe
1-1 Ats Purje
2-1 Mika Ojala
3-1 Timo Furuholm
Interin kokoonpano:
Bantamoi
Hooiveld
Corpache (Nikkari 32. min)
Turunen (Sanevuori 69. min)
Furuholm
Aho
Ojala
Chatto
Mäkitalo (Paajanen 53. min)
Lehtonen

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää