Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS aloitti koko joukkueen treenit

 
TPS aloitti koko joukkueen treenit  

Uudet hankinnat mukana harjoituksissa


TPS:n kiekkomiehistö kokoontui maanantaina aamulla yhteisharjoituksiin Ruissaloon. Mukana olivat ensimmäistä kertaa myös uudet pelaajat. Uudetkin hankinnat ovat jo muutaman viikon harjoitelleet omatoimisesti fysiikkavalmentaja Mika Lehtimäen ohjein, joten aivan tyhjästä he eivät mukaan hyppää.

Valmentaja Kalle Kaskinen oli innoissaan harjoitusryhmän asenteesta ja yleisestä fiiliksestä.
- Viimeinkin porukka on kasassa. Hankinnat on tiedetty jo pitkään, mutta vasta nyt kaikki ovat oikeasti samassa ringissä, Kaskinen kertoo.

Joukkueen harjoittelussa teemana on peruskestävyys. Harjoitukset ovat pitkäkestoisia ja paljon toistoja sisältäviä.
- Ensi kaudella pelejä tulee jälleen paljon. Kropan kunnon on oltava kohdallaan, jotta kausi saadaan kunnialla läpi, Kaskinen muistuttaa.

Alkaneen viikon jälkeen harjoittelu siirtyy yksilöllisempään suuntaan. Seuraavan jakson tarkoituksena on jalostaa voimaa ja fyysisiä ominaisuuksia pelissä kaivattaviin muotoihin.

Ensimmäistä kertaa uuden joukkueensa kanssa harjoitellut hyökkääjä Sami Venäläinen oli näkemäänsä ja kokemaansa tyytyväinen.
- Kaikki toiminta harjoittelun suhteen vaikutti fiksulta. Valmennus kertoi mitä tulemme jatkossa tekemään, ja uskon että sen avulla pääsemme hyvään kuntoon, Venäläinen sanaili.

Venäläinen mieltää olevansa uuden joukkueensa näköinen pelaaja. Turkulaisten liikkuva systeemi tuli tutuksi viime kaudella vastustaja Tapparan riveissä. Miehen odotukset ensi kauden suhteen ovat korkealla.
- Tavoitteena on tietysti iso rooli ja hyppäys seuraavalle tasolle. Olin jo pitkään ollut Tapparassa, ja uskon että maisemanvaihdos piristää, Venäläinen toteaa.

Korpikoski maalin makuun, kolme ex-tepsiläistä jatkaa


TPS-lähtöinen hyökkääjä Lauri Korpikoski pelasi uransa ensimmäisen NHL-ottelun New York Rangersin riveissä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Korpikoski ei pudotuspelitunnelmaa arastellut, vaan viimeisteli ottelussa näyttävän maalin komealla rannevedolla. Maali ei kuitenkaan joukkuetta auttanut, sillä Pittsburgh eteni neljän parhaan joukkoon otteluvoitoin 4-1.

Entisistä TPS-pelaajista kauttaan jatkavat vielä Philadelphian Antero Niittymäki ja Kimmo Timonen sekä Dallasin Jere Lehtinen. Stanley Cupin välierissä Philadelphia kohtaa Pittsburghin ja Dallas Detroitin.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää