Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Sinimustista FC Interin reservijoukkue

 
FC Sinimustista FC Interin reservijoukkue


Naantalilaisen VG-62:n rooli FC Interin reservi- ja yhteistyöjoukkueena päättyi. Ilman reservijoukkuetta Inter ei kuitenkaan jää, sillä VG-62:n paikan kauden 2008 Kakkosessa ottaa syyskuussa perustettu joukkue FC Sinimustat. Suomen Palloliiton liittohallitus hyväksyi seuran jatkamaan VG-62:n jättämällä sarjapaikalla Kakkosessa.

Turussa ottelunsa pelaava FC Sinimustien joukkue takaa myös tulevaisuudessa nuorille Inter -pelaajille mahdollisuuden pelata junioripelien lisäksi otteluita miesten sarjassa. Uusi joukkue tulee harjoittelemaan itsenäisesti, mutta toimii tiiviissä yhteistyössä FC Interin kanssa ja toimii nuorien pelaajien ponnahduslautana liigajoukkueeseen.

FC Sinimustat -joukkueen perustajajäseniin kuuluvat mm. Interistä kauden 2006 päätteeksi Ruotsin Halmstadiin ja Sveitsin FC Thunin joukkueeseen siirtyneet Magnus Bahne ja Ari Nyman. Molemmille pelaajille on kunnia-asia olla perustamassa uutta seuraa, joka takaa Interin lahjakkuuksille mahdollisuuden kehittyä entistä paremmin ja kovemmalla tasolla kuin pelkästään juniorisarjoissa. Toki uuden seuran takaa löytyy myös FC Interin puheenjohtaja Stefan Håkans.

- Kun asiaa kysyttiin, niin tulin enemmän kuin mielelläni mukaan perustamaan uutta seuraa. Olen erittäin ylpeä siitä, että voin olla tässä projektissa mukana. Tästä on varmasti hyötyä Interille nyt ja tulevaisuudessa, sanoo A-maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Nyman.

FC Sinimustien pelaajarunko tullaan muodostamaan FC Interin nuorista lupauksista. Joukkueeseen otetaan mielellään myös muista seuroista nuoria pelaajia, joilla on kyky ja halu kehittyä pelaajina.

FC Interissä uskotaan FC Sinimustien kiinnostavan monia lahjakkaita ja jopa maajoukkuetason nuoria pelaajia, koska alueen muilla seuroilla ei ole tarjota vastaavaa nuorta tukevaa peliareenaa. Kehitysjoukkueen valmentajana jatkaa Jami Wallenius.

FC Sinimustien tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää