Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS keskittyy oman pelin parantamiseen Tampereella

 
TPS keskittyy oman pelin parantamiseen Tampereella


TPS on nollannut sunnuntaisen paikallispelin tappion ja katseet onkin jo suunnattu ensi torstaille, kun turkulaiset matkustavat Tampere Unitedin vieraaksi Ratinaan. Ottelu alkaa Urheilukanavan televisioinnin vuoksi vasta klo 19.00.

- Kyllä meidän on vaan katsottava peiliin ja keskityttävä omaan peliimme ja sen parantamiseen tällä hetkellä. Vaikea peli Tampereellakin on varmasti tiedossa, TPS:n päävalmentaja Martti Kuusela myöntää.

- Ja pitää toki myöntää, että tappiollisen Inter-ottelun video on käyty tarkkaan kohta kohdalta läpi, Kuusela jatkaa.

Myös Tampere United lähtee otteluun tappio alla, kun se hävisi yllättäen RoPS:lle lukemin 2-1.

- Molemmilla joukkueilla on selkeä näytön paikka torstaina. Tamperetta vastaan ei kovin usein nousta tappioasemasta voittoon varsinkaan viimeisillä minuuteilla, mutta RoPS onnistui siinä, Kuusela muistuttaa.

Molemmilla joukkueilla on ongelmia kokoonpanonsa kanssa. TPS:n Chris Cleaver loukkasi polvensa Inter-ottelussa ja on pitkään sivussa. Jos Cleaverin polvi operoidaan, on koko kausi paketissa. Joka tapauksessa hän on sivussa pari kuukautta. Päätös mahdollisesta leikkauksesta tehdään vielä tällä viikolla.

Myös Inter-ottelusta puuttuneiden Aristides Pertotin ja Kasper Hämäläisen pelaaminen on vielä epävarmaa. Päänvaivaa aiheuttavat myös algerialaisen Hamzan pelilupa-asiat, joihin ei ole tullut vielä selvyyttä. Vatsataudista toipunut Jani Sarajärvi on jälleen pelikunnossa.

- Miehiä ei todellakaan ole liikaa varsinkaan keskikentälle, Kuusela harmittelee.

Helppoa ei ole Tampereellaakaan, sillä loukkaantuneiden lista on myös pitkä. Tosin niitä ihmeparantumisiakin aina tapahtuu. Näillä näkymin mestareiden kokoonpanosta puuttuvat Mathias Lindström, Sakari Saarinen, Tomi Petrescu ja Henri Scheweleff. Rafinha ja Jussi Kuoppala ovat kysymysmerkkejä.

Vastaavasti Tampere vahvisti puolustustaan, kun syksyllä jokusen viikon TPS:nkin kirjoilla ollut Iiro Aalto jatkaa uraansa sinipaidoissa.

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää