Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Siipirikko TPS saa sunnuntaina FF Jaron vieraakseen

 
Siipirikko TPS saa sunnuntaina FF Jaron vieraakseen


Viime kauden pronssijoukkue TPS kohtaa ensi sunnuntaina Jalkapallon Veikkausliigassa FF Jaron Turun Veritas Stadionilla. TPS:ltä puuttuu sunnuntaisesta useita runkopelaajia ennätysmäisen loukkaantumissuman vuoksi.

Martti Kuuselan joukot harvenevat peli peliltä. Mara luottaa ja uskoo omaan joukkueeseensa iskukykyyn.

- Sarjakärki on ainoastaan kuuden pisteen päässä. Ei se ole mitenkään kaukana. Ihan hyvä että tästä näyttää tulevan todella tasainen sarjakausi.

TPS:n sairastupa sai jälleen kaksi uutta potilasta Jarno Heinikankaan saatua tällin jalkaansa ja Jani Sarajärven loukattua niin ikään jalkansa. Ennestäänhän Chris Cleaver, Simo Valakari ja Mika Ääritalo ovat loukkaantuneiden kirjoissa. Lisäksi Kiko joutuu jättämään vielä sunnuntaisen Jaro-ottelun väliin Honka-pelissä saadun punaisen kortin takia. Kun vielä Kasper Hämäläinen ja Aristides Pertot pelaavat puolikuntoisina, on TPS:n sairastuvalla ennätysmäinen ruuhka. Maallikko voisi helposti kuvitella että TPS:ltä loppuvat pelimiehet kesken.

- Näistä kahdesta viimeisimmästä loukkaantumisesta on vielä turhan aikaista sanoa mitään. Eikä noista aikaisemmista loukkaantumisista ole niistäkään mitään uutta kerrottavaa. Samaten ”Enzon” tilanteesta ei ole vielä kuulunut mitään, Kuusela selvittää Hamza Ait-Oumarin pelilupaan liittyvää byrokratiaa.

- Nyt mennään näillä pelaajilla mitä meillä on. Ei tässä nyt ole edes kauhean helppo hankkia lisävahvistuksia. Joukkueen omista riveistä täytyy löytyä nyt ukkoja paikkaamaan loukkaantuneita. Täytyy toivoa että meidän nuoret pelaajat kasvavat pelimiehen mittoihin ja täyttävät paikkansa kentällä.

Sunnuntaina TPS saa vastaansa Jaron Pietarsaaresta. Kuusela myöntää että Jaro ei ole kauhean tuttu joukkue hänelle.

- Jaro on varmasti kova vastus, mutta meidän pitää nyt ensiksi saada oman joukkueen peli sille kuuluvalle tasolle. Tietysti tällainen luokkaantumissuma vähän rassaa, mutta näistä pitää vaan päästä yli. Hieno joukkue minulla on kasassa edelleen ja seuraavista ottelusta lähdetään hakemaan täysiä pistepotteja, vakuuttaa Kuusela.

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää