Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS ehdolla palkinnoille Suomen Urheilugaalassa

 
TPS ehdolla palkinnoille Suomen Urheilugaalassa


Suomen Urheilugaala järjestetään ensimmäistä kertaa 2.6.2008 Helsingin Kaapelitehtaalla. Tilaisuudesta on tarkoitus kehittää jokavuotinen palkitsemistapahtuma. Suomen Urheilugaala ry:n palkintolautakunta on päättänyt, että palkintoluokkia on yhteensä kolmetoista. Suomen Urheilugaala ry. voi tarvittaessa vähentää tai lisätä palkintoluokkia.

Palkintoluokkien valinnassa haluttiin korostaa suomalaisen urheilun monimuotoisuutta: urheilu on paljon muutakin kuin huippu-urheilua, glamouria, kultaa ja kunniaa. Voittajien ja menestyjien takana on aina pitkä lista taustavaikuttajia - valmentajia, managereita, yhteistyökumppaneita, perheenjäseniä, urheiluseurojen edustajia ja yhteiskunnan vaikuttajia.

Suomen Urheilugaala ry. on perustettu nostamaan suomalaisen urheilun arvoa ja arvostusta Suomen Urheilugaalan ja siihen liittyvän TV-lähetyksen välityksellä. Yhdistys nimeää äänestysraadin, johon kuuluu noin 50 suomalaista yhteiskunnan vaikuttajaa eri osa-alueilta. Äänestysraati valitsee palkinnon saajat Palkintolautakunnan esityksen perusteella. Palkintolautakunta valitsee useimpiin luokkiin kolme ehdokasta, yleisöäänestykseen useampia ja muutamaan erityispalkintoon yhden ehdokkaan. Palkintolautakunnassa edustettuina ovat: SLU, Olympiakomitea, Nuori Suomi, ADT, Paralympiakomitea, Suomen Urheilumuseo sekä Urheilutoimittajien Liitto.

TPS on asetettu ehdokkaaksi vuoden Urheilukulttuuriteko-sarjaan. Kaksi muuta ehdokasta ovat Jääkiekkosäätiö sekä Aki Riihilahti.

Seuraavassa perustelut TPS:n ehdokkuudelle:

Turun Palloseura - TPS-jalkapallo on tuonut monimuotoisesti seuran pitkät ja ansiokkaat perinteet nykytoimintaansa. TPS luo positiivista seurakulttuuria ja seurahenkeä muistamalla vanhoja pelaajiaan ja toimijoitaan, hyödyntämällä näiden tunnettuutta ja osaamista seuran eri toimintojen kehittämisessä, tarjoamalla uransa lopettaneille pelaajille sidosryhmäverkoston sekä sitouttamalla seuran tukiverkostoja omaan toimintaansa. Tämä oma perinteen arvostus vaikuttaa pitkäjänteisesti sekä seurakulttuurin että seuran markkinoinnin kehittämisessä.

FC TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää