Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kaatoi TPS:n ylivoimaisen esityksen jälkeen

 
Inter kaatoi TPS:n ylivoimaisen esityksen jälkeen


FC Inter näytti sunnuntaina Veritas Stadionilla lähes 9000-päisellä yleisölle, että Turusta löytyy TPS:n ohella myös toinen mahdollinen menestyjä kauden 2008 Veikkausliigassa.

Inter ei antanut ottelussa mitään mahdollisuuksia TPS:lle ja voitti ottelun täysin ylivoimaisen esityksen jälkeen oikeutetulla 0-4 tuloksella. Maaleista kolme syntyi ottelun ensimmäisellä jaksolla.

Ottelun käsikirjoitus olisi voinut muuttua, mikäli TPS:n lopulta 10. minuutilla loukkaantumisen takia pois vaihdettu Chris Cleaver olisi onnistunut läpiajossaan ottelun ensimmäisellä minuutilla. Tilanteen torjui hyvin Inter-vahti Patrick Bantamoi.

Cleaverin loukkaannuttua Inter sai pelata neljä minuuttia ylivoimalla. Joukkue pystyi käyttämään tilaisuuden lopulta hyväksi, kun Ats Purje iski Mika Mäkitalon keskityksestä Interin 0-1 johtomaalin.

Maalin jälkeen Inter otti keskikentän lopullisesti haltuunsa, eikä TPS:llä ollut ottelussa enää mitään sanottavaa.

Toinen maali näki päivänvalon, kun pelikello kävi 30. minuuttia. Tuolloin Inter pelasi pallon oikeaa laitaa nousseelle Ville Nikkarille, joka keskitti tarkasti pallon Furuholmille, joka puski pallon ohi Jukka Lehtovaaran.

Kaksi minuuttia toisen maalin jälkeen Inter oli onnistua jälleen oikealta laidalta, mutta tällä kertaa Lehtovaara torjui hyvin Mika Ojalan tulisen laukauksen.

Inter onnistui maalinteossa vielä kaksi minuuttia ennen avausjakson loppua, kun Mäkitalo pamautti kulmapotkun jälkitilanteesta komean kaukolaukauksen tolpan kautta TPS-maaliin.

Toisen jakson alkuhetket mentiin lievässä TPS-hallinnassa, mutta tilanteita se ei saanut luoduksi.

Interin Furuholmilla oli sitä vastoin erinomainen paikka viedä Inter jo neljän maaliin johtoon, mutta hänen läpiajonsa torjui hyvin maalivahti Lehtovaara. Sylkypallossa oli ensin Purje, mutta hänen tilanteensa kuivui aikailuun.

TPS:n paras maalipaikka ottelussa nähtiin 64. minuutilla, mutta Armand One ei osunut palloon hyvästä keskityksestä. Hänen edessään olisi ollut enää vain Bantamoi.

Ottelun neljäs maali syntyi 73. minuutilla, kun Ojala pelattiin vapaaksi jälleen oikeaan laitaan. Hänen hyvä keskitys tavoitti Purjeen, joka yritti laukoa palloa maaliin, mutta veto epäonnistui ja suuntautui Furuholmille, jolla oli helppo työ tehdä illan toinen maalinsa.

Ottelussa Inter oli rehellisesti sanottuna täysin omaa luokkaansa. Varsinkin joukkueen keskikenttä riisui TPS:n täysin aseista.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tästäkään ottelusta ei saa kuin kolme pistettä. Keskittymisen pitää olla kohdallaan taas torstaina, jolloin Inter saa kotikentälleen vastaansa FC Hakan.

Katso ottelun kuvagalleria

4.5.2008, Veikkausliiga, Veritas Stadion
TPS-FC INTER 0-4 (0-3)

0-1 Purje
0-2 Furuholm
0-3 Mäkitalo
0-4 Furuholm

Interin kokoonpano:
Bantamoi
Hooiveld
Furuholm (Correia 85. min)
Aho
Paajanen
Ojala
Purje (81. min Sanevuori)
Chatto
Nikkari
Mäkitalo
Lehtonen

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää