Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kyle Klubertanz TPS:n takalinjoille

 
Kyle Klubertanz TPS:n takalinjoille


Fyysinen rightin puolustaja Kyle Klubertanz vahvistaa ensi kaudella Turun Palloseuran puolustusta. 22-vuotias amerikkalainen siirtyy Turkuun Pohjois-Amerikan sarjoista. Päättyneellä kaudella hän teki Wisconsinin yliopiston joukkueessa 40 ottelussa tehot 4 + 16 = 20. Hän pelasi myös kuusi ottelua AHL-joukkue Portland Piratesin riveissä. Klubertanz on Anaheimin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2004.

Klubertanz on neljä edellistä kautta pelannut Wisconsinin yliopiston joukkueessa. Avauskaudella hänet valittiin yliopistosarjojen tulokkaiden all stars-joukkueeseen. Hän on myös edustanut maataan alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa 2003.

Pelaajakoordinaattori Ari Vuori kävi pelaajan kanssa pitkiä keskusteluja ennen siirtoa. Pelaajan ehdottomana tavoitteena on NHL, ja hän näkee SM-liigan erinomaiseksi paikaksi kehittyä seuraavalle tasolle.

Vuori on viime vuosina nähnyt useita nuorukaisen pelejä. Vuori tietää selkeästi Klubertanzin potentiaalin ja vahvuudet. Vuori näkee hänet kovan luokan yliopistopelaajana, joka selkeästi vahvistaa TPS:n jo ennestään laadukasta ja laajaa puolustuskalustoa.

- Klubertanz on viisas pelaaja, jolla on hyvät kiekolliset taidot. Nopeana ja pehmeänä luistelijana hän tukee hyvin hyökkäyksiä. Hän on luontainen taistelija, joka pystyy myös kovaan fyysiseen peliin, Vuori luettelee.

HC TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää