Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans kohtaa Crocodilesit vieraskentällä

 
Trojans kohtaa Crocodilesit vieraskentällä


Trojansin vastustajat eivät ainakaan muutu helpommiksi, sillä lauantaina 7.6. troijalaiset matkaavat Seinäjoelle kohtaamaan viime vuoden toisen finalistin ja tänä vuonna EFL-Euroliigassa välieriin yltäneen Crocodilesin.

Crocodilesin kausi on Vaahteraliigassa on alkanut voitolla Roostersista ja tappiolla Butchersille. Aika paljon juoksupelin varassa oleva Crocodiles menetti tärkeän syömähampaansa keskushyökkääjä Mike Bolion loukkaannuttua ja se näkyi sekä välierätappiossa Vienna Vikingsille että tappiossa Butchersille. Bolion pelaaminen lauantain ottelussa on epävarmaa.

Loukkaantumisitta ei ole alkanut Trojansinkaan kausi, sillä pelinrakentaja Jayson Davis on kärsinyt koko alkukauden takareisivammasta. Peluutus ratkennee päivän kunnon perusteella. Onneksi hänelle on varamies, Joonas Andersson, joka Roosters-ottelussa osoitti olevansa pelimiehiä hänkin. Muita alkukauden onnistujia ovat muiden muassa laitahyökkääjä Ville Vene ja keskushyökkääjä Teemu Pietiäinen, jotka varsinkin Roosters-ottelussa olivat elementissään.

Joukkueet ovat alkukauden muutaman ottelun perusteella toistensa peilikuvia. Trojans on luottanut enemmän heittopeleihin ja Crocodiles taas on pitänyt pallon liikuttamisesta maata pitkin. Tilastojen valossa Crocodiles on ottelun selvä ennakkosuosikki, sillä se on vienyt viisi viimeistä keskinäistä kamppailua nimiinsä tuloskeskiarvolla 29-5, mutta sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee...

Ottelu Seinäjoella Jouppilanvuoren kentällä alkaa lauantaina kello 17.00.

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää