Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Evakkoretki päättyy Jyväskylään

 
Evakkoretki päättyy Jyväskylään


Trojans on aloittanut tämän kauden poikkeuksellisesti neljällä peräkkäisellä vierasottelulla. Syynä on Trojansin kotikentän, Urheilupuiston yläkentän päällystystyöt, joiden pelättiin kestävän odotettua pidempään. Vieraspelien sarjan päättää lauantaina Jyväskylässä pelattava Jaguaarit-Trojans -ottelu.

Jaguaarit on pelannut vasta kaksi ottelua, sillä maanantain ottelu Tampere Saintsia vastaan peruuntui kentän muututtua rankkasateen vuoksi pelikelvottomaksi. Jaguaareilla on tilillään voitto Helsinki Wolverinesista ja tappio Roostersille. Jaguaarien hyökkäys perustuu pitkälti amerikkalaisten Ryan Rufenerin ja Rocky Ciasullin heittopelin varaan. Pelinrakentaja Rufener heitti Roostersia vastaan kaikkiaan 350 jaardia ja Ciasulli kokosi kiinniotoillaan 224 jaardia ja teki 5 maalia. Juoksupelin tehokkuudesta tai tehottomuudesta kielii se, että pelinrakentaja Rufener oli joukkueen paras etenijä 88 jaardillaan.

Trojansin on siis saatava Jaguaarien heittohyökkäys kuriin. Linjan on pakotettava Rufener hätäisiin ratkaisuihin ja takakentän on pidettävä Ciasulli tarkasti pimennossa, sillä muut laitahyökkääjät eivät muodosta läheskään niin suurta uhkaa kuin "Rocky". Samaan aikaan turkulaisten hyökkäyksen on pystyttävä tasapainoisempaan esitykseen kuin Crocodilesia vastaan. Heitot on liimattava varmemmin kiinni, jolloin tilaa avautuu myös juoksupeleille.

Trojansin pelinrakentajan Jayson Davisin kuntoutumista odotellaan kuin kuuta nousevaa ja hänen pelaamisensa Jyväskylässä on edelleen epävarmaa. Varsin todennäköistä onkin, että puikoissa on edelleen Joonas "Danny" Andersson. Mielenkiintoista on nähdä jatkaako valmennus Johnell Wyatten peluuttamista keskushyökkääjänä vai palaako hän takaisin laitahyökkääjän tontille.

Kamppailu Jyväskylässä Harjun kentällä alkaa lauantaina kello 16.00.

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää