Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arttu Virtanen TuToon kahden vuoden sopimuksella

 
Arttu Virtanen TuToon kahden vuoden sopimuksella

24-vuotias Arttu Virtanen on tehnyt TuTon kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella joulutauon päätyttyä Turun Palloseurasta TuToon lainaksi saapunut Virtanen vakuutti seurajohdon- ja valmennuksen viime kevään ratkaisuotteluissa.

Virtanen on TPS:n kasvatti, joka nousi omina A-juniorivuosinaan kolkuttelemaan edustusjoukkueen portteja ja raivasi lopulta tiensä edustusjoukkueeseen. Hyökkääjälupaus teki liigadebyyttinsä keväällä 2004. Virtasen peliuraa lähes puolitoista kautta piinanneita selkäkipuja edeltäneenä aikana mies kuului TPS:n vakiokalustoon. Kuntoutuksen ja levon kautta Virtanen pystyi jälleen syksyllä lyömään hokkarit jalkaan, ja tammikuussa tuli pyyntö tuolloin pienestä hyökkääjäpulasta kärsineen TuTon miehistöön. Virtanen täytti hänelle tarjotun paikan erinomaisesti ja osoitti hyvää työmoraalia valmennuksen suuntaan.

Kevään Mestiksen runkosarjaotteluissa hieman tahmean alun jälkeen Virtanen löysi loukkaantumista edeltäneille ajoille ominaisen liikkeen sekä maali- että syöttövainun. Unohduksiin ei jäänyt myöskään aggressiivinen pelitapa, jonka mukanaan tuomia kovia taklauksia ja kulmavääntöjä sai kokea moni vastustajajoukkueen pelaaja. Virtanen tehtaili kevätkauden runkosarjassa tehot 3+3 ja nousi mestaruuskannuun johtaneissa playoffs-otteluissa yhdessä koko nelosketjun kanssa ratkaisijoihin henkilökohtaisilla tehoillaan 4+5.

Voimakkaan ja raamikkaan laitahyökkääjän (190 cm/87kg) vahvuuksia ovat periksiantamattomuus, hyvä liike ja peliäly. Artun rooli TuTossa tulee kasvamaan ja hänen odotetaan vastaavan positiivisesti lisääntyvään vastuuseen ja osallistuvan aktiivisesti muun joukkueen tsemppaamiseen.

- Oli hienoa tulla alkukeväästä takaisin peliareenoille, siitä kiitos kuuluu TuTolle, joka edes antoi minun yrittää. Pitkän loukkaantumisen jälkeen itsellä kävi jo mielessä koko uran lopettaminen, mutta onneksi tämä joukkue antoi mahdollisuuden. Joukkueessa oli keväällä äärettömän hyvä fiilis ja oli taas pitkästä aikaa kiva pelata. Täytyy sanoa, että pieneksi seuraksi TuTo on äärettömän toimiva seura, Arttu Virtanen kommentoi syitä TuToon jäämiseensä.

- Turkuun jääminen oli minulle todella tärkeä asia, ja olen valmis pelaamaan TuTon kanssa menestyksestä myös ensi kaudella, Virtanen toteaa ja jatkaa, Pitkästä aikaa pääsen treenaamaan myös kesällä, joten sen pitäisi näkyä myös pelitahdissa ja kentällä jaksamisessa.

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää