Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arttu Virtanen TuToon kahden vuoden sopimuksella

 
Arttu Virtanen TuToon kahden vuoden sopimuksella

24-vuotias Arttu Virtanen on tehnyt TuTon kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella joulutauon päätyttyä Turun Palloseurasta TuToon lainaksi saapunut Virtanen vakuutti seurajohdon- ja valmennuksen viime kevään ratkaisuotteluissa.

Virtanen on TPS:n kasvatti, joka nousi omina A-juniorivuosinaan kolkuttelemaan edustusjoukkueen portteja ja raivasi lopulta tiensä edustusjoukkueeseen. Hyökkääjälupaus teki liigadebyyttinsä keväällä 2004. Virtasen peliuraa lähes puolitoista kautta piinanneita selkäkipuja edeltäneenä aikana mies kuului TPS:n vakiokalustoon. Kuntoutuksen ja levon kautta Virtanen pystyi jälleen syksyllä lyömään hokkarit jalkaan, ja tammikuussa tuli pyyntö tuolloin pienestä hyökkääjäpulasta kärsineen TuTon miehistöön. Virtanen täytti hänelle tarjotun paikan erinomaisesti ja osoitti hyvää työmoraalia valmennuksen suuntaan.

Kevään Mestiksen runkosarjaotteluissa hieman tahmean alun jälkeen Virtanen löysi loukkaantumista edeltäneille ajoille ominaisen liikkeen sekä maali- että syöttövainun. Unohduksiin ei jäänyt myöskään aggressiivinen pelitapa, jonka mukanaan tuomia kovia taklauksia ja kulmavääntöjä sai kokea moni vastustajajoukkueen pelaaja. Virtanen tehtaili kevätkauden runkosarjassa tehot 3+3 ja nousi mestaruuskannuun johtaneissa playoffs-otteluissa yhdessä koko nelosketjun kanssa ratkaisijoihin henkilökohtaisilla tehoillaan 4+5.

Voimakkaan ja raamikkaan laitahyökkääjän (190 cm/87kg) vahvuuksia ovat periksiantamattomuus, hyvä liike ja peliäly. Artun rooli TuTossa tulee kasvamaan ja hänen odotetaan vastaavan positiivisesti lisääntyvään vastuuseen ja osallistuvan aktiivisesti muun joukkueen tsemppaamiseen.

- Oli hienoa tulla alkukeväästä takaisin peliareenoille, siitä kiitos kuuluu TuTolle, joka edes antoi minun yrittää. Pitkän loukkaantumisen jälkeen itsellä kävi jo mielessä koko uran lopettaminen, mutta onneksi tämä joukkue antoi mahdollisuuden. Joukkueessa oli keväällä äärettömän hyvä fiilis ja oli taas pitkästä aikaa kiva pelata. Täytyy sanoa, että pieneksi seuraksi TuTo on äärettömän toimiva seura, Arttu Virtanen kommentoi syitä TuToon jäämiseensä.

- Turkuun jääminen oli minulle todella tärkeä asia, ja olen valmis pelaamaan TuTon kanssa menestyksestä myös ensi kaudella, Virtanen toteaa ja jatkaa, Pitkästä aikaa pääsen treenaamaan myös kesällä, joten sen pitäisi näkyä myös pelitahdissa ja kentällä jaksamisessa.

TuTo Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää